Tarvikkeet

Tuotteet 16-20 / 20

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo metallirunkoinen kromi

    Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo metallirunkoinen kromi

    209,00 €

    Kyseessä on kaksijärjestelmäinen (3/6 l) seinään asennettavan wc-istuimen painonappi, joka on suunniteltu asennettavaksi Gustavsberg Triomont XS -asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Painonappi toimii samalla myös huoltoluukkuna. Painonappi on kiiltävää krominväristä metallia ja painuva osa on neliskulmainen ja tyylikkäästi muotoiltu.

    Painonapin lisäksi tulee hankkia seinään kiinnitettävä wc-istuin ja asennusteline.

    Lue lisää...
  2. Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo metallirunkoinen ruostumaton teräs

    Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo metallirunkoinen ruostumaton teräs

    209,00 €

    Kyseessä on kaksijärjestelmäinen (3/6 l) seinään asennettavan wc-istuimen painonappi, joka on suunniteltu asennettavaksi Gustavsberg Triomont XS -asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Painonappi toimii samalla myös huoltoluukkuna. Painonappi on ruostumatonta terästä ja painuva osa on neliskulmainen ja tyylikkäästi muotoiltu.

    Painonapin lisäksi tulee hankkia seinään kiinnitettävä wc-istuin ja asennusteline.

    Lue lisää...
  3. Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

    Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

    319,00 €

    Triomont XS on asennusteline, joka on tarkoitettu seinään kiinnitettävien wc-istuimien asentamiseen. Korkea malli sopii suoralle seinälle tai nurkkaan asennettavaksi. Asennustelineellä on kuormitustestattu teräskehikko ja sen maksimaalinen kantavuus on 400 kg. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Triomont XS -asennustelineen kanssa sopivat sekä yksi- että kaksijärjestelmäiset huuhtelujärjestelmät. Säädettävä istuinkorkeus on 410-610 mm. Suositeltu asennuskorkeus lattiasta 450 mm.

    Triomont-asennustelinepakkaukseen kuuluvat asennustelineen lisäksi:

    uimuri- ja sulkuventtiileillä varustettu, kondensoitumisen estämiseksi eristetty huuhtelusäiliö, 
    * viemärin ja veden liitäntäsarjat,
    * neljä seinäkiinnikettä,
    * M12-kierretanko wc-istuimen asennukseen,
    * muovinen sininen huuhtelupainikkeen reikämalli,
    * suojatulpat, ruuvit ja tulpat kiinnitystä varten,
    * wc-istuimen ja seinän väliin kiinnitettävä erityssuoja,
    * seinän reikämalli
    * asennusohjeet 

    Asennustelineen lisäksi tulee hankkia seinään kiinnitettävä wc-istuin ja huuhtelupainike. Triomont XS -asennustelineeseen sopivat mekaaniset huuhtelupainikkeet. Jos asennusteline on tarkoitus asentaa nurkkaan, on mahdollista ostaa erikseen nurkkakiinnityskappaleet. 

     

    Lue lisää...
  4. Seinä-WC -paketti Grohe 4-in-1

    Seinä-WC -paketti Grohe 4-in-1

    Normaali hinta: 299,00 €

    Erikoishinta: 239,00 €

    Grohen seinään kiinnitettävä 4-1-setti sisältää Grohe Rapid SL -seinäkehyksen, kromisen Skate Cosmopolitan -huuhtelunapin, seinäkiinnikkeet, tiivisteet sekä uuden GroheFresh-puhdistusjärjestelmän. Kaikki mitä tämän seinä-WC:n kiinnittämiseen tarvitaan löytyy tästä paketista.

    Grohe Rapid SL on monipuolinen wc-kehikko, joka soveltuu käytettäväksi seinäkiinnitteisten wc-istuinten kanssa. Kehikon avainsanoja ovat vedensäästö, hiljainen huuhtelu sekä nopea ja helppo asennettavuus. Kehikko sisältää kaksoishuuhtelutoiminnon (6 ja 9 litraa), mutta tuotteeseen voidaan asettaa myös vettä säästävä 3 ja 6 litran huuhtelu. Tämän seinään kiinnitettävä WC-kehikko on erittäin kestävä ja sen kantavuus on yli 400 kg. Seinäkiinnitykseen tarvittava teline sisältyy pakettiin.

    Kromiviimeistelty Grohe Cosmopolitan 39186 -huuhtelunappi sopii erinomaisesti kaikkiin kylpyhuoneisiin, sillä siinä on yksinkertaisen tyylikäs muotoilu. Huuhtelunappi voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuunnassa.

    GroheFresh on uusi ja innovatiivinen WC-puhdistusjärjestelmä, jonka avulla voit helposti desinfioida istuimen puhdistustabletin avulla. Huuhtelunapin takana on erityinen tablettisäiliö, ja vaihtamalla puhdistustabletin säännöllisesti puhtaanapito on helpompaa kuin koskaan eikä vaadi erityisiä työkaluja.

    Lue lisää...
  5. Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1

    Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch 3-in-1

    Normaali hinta: 799,00 €

    Erikoishinta: 771,00 €

    Tämä on luksusluokan seinä-WC-setti, johon sisältyy seinään kiinnitettävä Villeroy & Boch Architectura -wc-pönttö, SoftClose -kansi, Villeroy & Boch ViConnect -WC-kehikko sekä Villeroy & Boch ViConnect E200 -huuhtelunappi. WC-setin avainsanoja ovat design, mukavuus, kestävyys sekä helppo asennettavuus - tuotteet on valmiiksi kasattu, mikä tekee asennuksen viimeistelystä entistäkin helpompaa.

    Villeroy & Boch Architectura on linjakas seinään kiinnitettävä wc, joka sisältää valkoisen SoftClose-kannen. Malli on reunaton versio mikä tarkoittaa sitä, että pöntössä ei ole sisäreunoja. Kehittyneen DirectFlush-järjestelmän ansiosta huuhtelu on tasainen ja tämän myötä puhtaus kylpyhuoneessa on taattu. Lisäksi QuickRelease-saranoiden ansiosta kansi on helppo irrottaa, mikä auttaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamisessa.

    Villeroy & Boch ViConnect on monipuolinen, vettä säästävä ja hiljaa huuhtova wc-kehikko, joka on helppo ja nopea asentaa. Kehikko sisältää kaksoishuuhtelutoiminnon (3 ja 6 litraa), mutta tuotteeseen voidaan asettaa myös vettä säästävä 3 ja 4,5 litran huuhtelu. Seinäkiinnitykseen tarvittava teline sisältyy pakettiin.

    Villeroy & Boch ViConnect E200 on krominvärinen, kaksoistoiminnollinen wc-painike, joka on koristeltu yksinkertaisella Villeroy & Boch -logolla.

    Lue lisää...

Tuotteet 16-20 / 20

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express