Painonapit

Tuotteet 1-5 / 12

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Painonappi S.A.S mattakromi

  Painonappi S.A.S mattakromi

  26,00 €

  Kyseessä on seinä-WC:n painonappi, jossa on kaksoishuuhtelumekanismi. Se on suunniteltu asennettavaksi seinä-WC:n asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä helpottaa siivousta sekä antaa lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Lisäksi kaksoishuuhtelumekanismi säästää vettä. S.A.S painonapin muotoilu on huomiota herättävä ja tyylikäs. Sisempi ympyrä kiiltää hohtavasti ja ulompi ympyrä on matta.

  Lue lisää...
 2. Painonappi Gustavsberg Triomont XS valkoinen

  Painonappi Gustavsberg Triomont XS valkoinen

  59,00 €

  Kyseessä on yksijärjestelmäinen (6L) seinään asennettavan wc-istuimen painonappi, joka on suunniteltu asennettavaksi Gustavsberg Triomont XS -asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Painonappi toimii samalla myös huoltoluukkuna. Painonappi on valkoista muovia ja painuva osa on pyöreä ja tyylikkäästi muotoiltu.

  Painonapin lisäksi tulee hankkia seinään asennettava wc-istuin ja asennusteline.

  Lue lisää...
 3. Painonappi Gustavsberg Triomont XS kromi

  Painonappi Gustavsberg Triomont XS kromi

  79,00 €

  Kyseessä on yksijärjestelmäinen (6L) seinään asennettavan wc-istuimen painonappi, joka on suunniteltu asennettavaksi Gustavsberg Triomont Xs -asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Painonappi toimii samalla myös huoltoluukkuna. Painonappi on kiiltävää kromattua muovia ja painuva osa on pyöreä ja tyylikkäästi muotoiltu.

  Painonapin lisäksi tulee hankkia seinään asennettava wc-istuin ja asennusteline.


  Lue lisää...
 4. Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo valkoinen

  Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo valkoinen

  59,00 €

  Kyseessä on kaksijärjestelmäinen (3/6 l) seinään asennettavan wc-istuimen painonappi, joka on suunniteltu asennettavaksi Gustavsberg Triomont XS -asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Painonappi toimii samalla myös huoltoluukkuna. Painonappi on valkoista muovia ja painuva osa on pyöreä ja tyylikkäästi muotoiltu.

  Painonapin lisäksi tulee hankkia seinään asennettava wc-istuin ja asennusteline.

  Lue lisää...
 5. Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo mattakromi

  Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo mattakromi

  79,00 €

  Kyseessä on kaksijärjestelmäinen (3/6 l) seinään asennettavan wc-istuimen painonappi, joka on suunniteltu asennettavaksi Gustavsberg Triomont XS - asennustelineeseen. Se tarjoaa sopivan ratkaisun esteettisemmän ja hygieenisemmän kylpyhuoneen suunnitteluun. Seinän sisään asennettu huuhtelu- ja viemäröintijärjestelmä yksinkertaistaa puhdistusta sekä takaa optimaalisimman tilankäytön. Painonappi toimii samalla myös huoltoluukkuna. Painonappi on matta krominväristä muovia ja painuva osa on pyöreä ja tyylikkäästi muotoiltu.

  Painonapin lisäksi tulee hankkia seinään asennettava wc-istuin ja asennusteline.


  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 12

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express