Bideet

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Bidee Rondo

  Bidee Rondo

  159,00 €

  Rak Ceramicsin Rondo-sarjaa kuvaa virtaviivaisuus ja pyöreät, tyylikkäät muodot. Rondo-sarja koostuu pesualtaasta, bideestä, seinään kiinnitettävästä wc-istuimesta ja lattialle asennettavasta wc-istuimesta.

  Rak Ceramics Rondo-bidee on tyylikäs kylpyhuoneen tai wc-tilan lisäkaluste. Bidee kiinnitetään seinään ruuveilla. Tuotteeseen sopiva hana on mahdollista ostaa erikseen. 

  Lue lisää...
 2. Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000

  Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000

  259,00 €

  Villeroy & Boch O.novo -mallisto saa inspiraationsa klassisesta muotoilusta. Lisäksi sarjan tuotteet ovat äärimmäisen mukavia, käytännöllisiä sekä kohtuuhintaisia. O.novo -sarjan muotoilu on hyvin ajatonta, joten se soveltuu kaikessa autenttisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan täydellisesti mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Mallisto sisältää laajan valikoiman vapaasti yhdisteltäviä tuotteita monenlaisiin kokonaisvaltaisiin sekä kestäviin kylpyhuoneratkaisuihin.

  Bidee Villeroy & Boch O.novo 546000 on kauniisti muotoiltu ja käytännöllinen kylpyhuoneen lisävaruste. Bidee voidaan asentaa kiinni seinään ruuveilla. Saniteettiposliinista valmistettu bidee on helppo puhdistaa, ja se on myös erittäin kestävä. Hana ja pohjaventtiili eivät sisälly hintaan.

  Lue lisää...
 3. Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

  Bidee Villeroy & Boch Subway 2.0 540000

  439,00 €

  Villeroy & Boch Subway 2.0 on tyylikäs uutuussarja, jonka ominaispiirteitä ovat tasaisen pehmeät, mukavat ja luonnollisen kauniit pinnat. Subway 2.0 -sarja tarjoaa laajan valikoiman saniteettituotteita, jotka vastaavat vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin. Slim, SoftClose ja Rimless ovat vain muutamia avainsanoja, jotka takaavat innovatiiviset, mukavat sekä hygieeniset ratkaisut jokaiseen kylpyhuoneeseen.

  Villeroy & Boch Subway 2.0 540000 -bidee on modernisti muotoiltu mutta käytännöllinen kylpyhuoneen lisävaruste. Bidee voidaan asentaa kiinni seinään ruuveilla. Saniteettiposliinista valmistettu bidee on helppo puhdistaa, ja se on myös erittäin kestävä. Hana ja pohjaventtiili eivät sisälly hintaan.

  Lue lisää...

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express