Tarjoustuotteet

Tarjoustuotteet

4 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kylpyamme Schönberg Sören 149

  Kylpyamme Schönberg Sören 149

  999,00 €

  Sören on klassinen, suorakaiteen muotoinen Schönbergin kylpyamme, joka sopii ihanteellisesti tyyliltään minimalistiseen ja skandinaaviseen kylpyhuoneeseen. Ammeen kapeat laidat on valmistettu korkealaatuisesta akryylistä, jonka pinta tuntuu käteen sileältä ja pehmeältä. Materiaali myös varastoi lämpoä, joten se pitää kylpyveden lämpimänä pidempään. Tuotteen erityinen viimeistely auttaa pitämään ammeen puhtaana ja kiiltävänä vuosia. Ammeessa on helposti säädettävissä olevat jalat ja sen tilavuus on 230 litraa - siinä on siis kaikki ominaisuudet, jotka takaavat rentouttavan kylpykokemuksen.

  Design-kylpyamme Schönberg Sören on suunniteltu asennettavaksi seinää vasten. Leveälle reunalle mahtuvat shampoot, kynttilät ja muuta tarvittavat kylpytuotteet. Sören-amme on ihanteellinen niille, jotka etsivät klassista, rauhallista ja harmonista kylpykokemusta.

  Lue lisää...
 2. Poreamme Namaste Euphoria

  Poreamme Namaste Euphoria

  2 099,00 €

  Euphoria on kuin oma kuumavesiallas kylpyhuoneessasi. Kyseessä on Namaste tuotemerkin poreallas, joka on mitoiltaan niin tilava, että kaksi ihmistä voi helposti nauttia kylpemisestä samaan aikaan. 26 erillisen suuttimen tarjoama hieronta ottaa huomioon kehon kaikki osat, ja hieronnan voimakkuutta on mahdollisuus säätää oman mielen mukaiseksi. Innovatiivinen 2-in1 Hydro/Air -hierontajärjestelmä yhdistää tehokkaasti ilma- ja vesihieronnan tarjoten täydellisen rentoutuksen sekä keholle että mielelle. 

  Halutessasi voit hyödyntää myös ylläpitolämmitintä, joka lämmittää kylpyveden haluttuun lämpötilaan ja pitää veden lämpötilan tasaisena silloinkin, kun haluat nauttia kylvystäsi hieman pidemmän aikaa. Settiin sisältyy myös otsonaattori, joka auttaa pitämään kylpyveden puhtaana sekä kylpyhuoneen ilman raikkaana ja bakteerivapaana. QuietSpa-moottori pitää melutason alhaisena ja kylpyammeen lasinen etuosa lisää avaruutta koko kylpyhuoneeseen.

  Euphoria on Namasten poreamme, joka on tarkoitettu asennettavaksi kylpyhuoneen nurkkaan. Pakettiin kuuluu ammehana, WaterfallFill-täyttämisjärjestelmä, kaksi valkoista niskatukea, ylläpitolämmitin, otsonaattori, vedenalainen LED-valaistus, hierova käsisuihku, kosketusnäytöllinen TouchPanel-ohjauspaneeli, ClickClack-hajulukko ja ylivuoto.

  Lue lisää...
 3. Kiviamme Vispool Famosa

  Kiviamme Vispool Famosa

  Normaali hinta: 1 399,00 €

  Erikoishinta: 999,00 €

  Famosa on symmetrisesti muotoiltu kivinen kulmakylpyamme, jonka molempien sivujen mitta on 149 cm. Famosa on tilava kylpyamme, josta koko perhe voi nauttia. Ammeen sisäkulmassa on mukava istuin, jonka ansiosta voit nauttia myös rentouttavasta jalkakylvystä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä kylpyammeen jalat sisältyvät pakettiin. Lisäoptiona voit halutessasi sisällyttää settiin myös etupaneelin sekä pyyhetelineen, ja tilata ammeeseen valmiiksi poratut hananreiät.

  Lue lisää...
 4. Kiviamme Balteco Azur 140

  Kiviamme Balteco Azur 140

  Normaali hinta: 2 379,00 €

  Erikoishinta: 1 869,00 €

  Balteco Azur 140 -kiviammetta kehitettäessä tavoitteena oli suunnitella kylpyamme, joka on kompakti ulkopuolelta, mutta tilava sisäpuolelta. Tuloksena syntyi ylellinen kylpyamme, jonka muotoilu ja ergonomia ovat omaa luokkaansa. Tämän kylpyammeen voi myös tilata oman värisellä sivupaneelilla.

  Balteco on suunnitellut Xonyx-kylpyammeen kaksitasoiseksi, joka tekee siitä sekä muotoilultaan viehättävän että myös hyvin lämpöä keräävän, minkä ansiosta amme pysyy lämpimänä pidempään. Xonyxin materiaali on pehmeää, lämmintä ja mattapintaista. Kaikki Xonyx-kiviammeet rakennetaan vahvan metallikehikon päälle, ja pakkaus sisältää säädettävät jalat kylpyammeelle.

  Balteco-kylpyammeet voidaan asentaa ilman mitään erillisiä rakennustöitä, eivätkä ammeet tarvitse lisätukea. Kylpyammeissa on integroitu ylivuotosuoja sekä koristeellisesti peitetty valkoinen vedenpoisto.

  Lue lisää...

4 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express