Seinä WC-istuin Metropolitan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 359,00 €

Erikoishinta: 299,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Rak Ceramicsin Metropolitan - sarja on juuri sopiva sinulle, jos haluat kylpyhuoneeseesi minimalistiseen tyyliin muotoillut kalusteet. Yksinkertaiset ja pyöreät, mutta vahvat linjat tekevät sarjan tuotteista todella kauniita ja elegantteja. Tuotteet sopivat myös pieneen kylpyhuoneeseen. Metropolitan-sarjaan kuuluu pesuallas, wc-istuin, seinään kiinnitettävä wc-istuin sekä bidee. 


Metropolitan-sarjan seinäasennettava wc-istuimeen kuuluu valkoinen istuin sekä hiljaisesti sulkeutuva soft-close-kansi. Asennettaessa seinään tulee wc-istuin kiinnittää pulteilla tukevaan seinänsisäiseen telineeseen (pultit, huuhtelusäiliö tai teline eivät sisälly hintaan).

ALE!
-17%

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Metropolitan
  • Seinä WC-istuin Metropolitan
  • Seinä WC-istuin Metropolitan

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Rak Ceramics on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991 lähtien Yhdistyneissä arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa. Pelkästään Ras Al Khaimahin tehdas tuottaa vuorokaudessa 227 000m2 keraamisia liesiä sekä 8500 yksikköä saniteettitekniikkaa. Lisätessä tehtaat Kiinassa, Sudanissa, Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa on Rak Ceramicsin tulos päivässä noin 360 000m2 keraamista liettä ja noin 11 500 kappaletta saniteettitekniikkaa. Se tekee Rak Ceramicsista yhden suurimman ja kilpailukykyisimmän keraamisten liesien ja saniteettitekniikan tuottajan maailmassa. Tuotantoa viedään yli 150 maahan viidelle eri mantereelle.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 26.1
Tuotemerkki Rak Ceramics
Takuuaika 5 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

229,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express