Suihkusetti Oras Sensiva 350

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

79,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Oras Sensiva 350 muuttuu kevyellä painalluksella tavallisesta suihkusta hierovaksi. Käsisuihkun käyttökorkeutta on helppo säädellä suihkutangon avulla. Oras Sensivan ominaisuuksiin kuuluu itse puhdistuva rakenne, joka estää kalkin aiheuttamat tukokset. Oras Sensiva suihkusettiin kuuluu 1500mm pituinen suihkuletku, suihkutanko, seinä- ja saippuateline, seinäkiinnikkeet ja käsisuihku kahdella ominaisuudella (normaali ja hierova).

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Oras Sensiva 350

LISÄTIEDOT

Oraksen suihkusetit
Oraksen suihkut tarjoavat ylellisyyttä jokaiseen päivään antamalla parhaan tuloksen jopa pienellä vesimäärällä sekä ovat suunniteltu sopimaan kaikkiin Oraksen suihkuhanoihin. Onko mitään parempaa, kuin ihana suihku? Nykyajan kylpyhuoneet eivät ole suunniteltu vain peseytymiseen vaan niiden tulisi olla tyyssijoja, joissa sielu lepää. Sanotaan, että kylmä suihku karaisee ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin rentouttaa. Oraksen suihkuilla saat tuntea ylellisen ja piristävän suihkun auttaen samalla luontoa säästämällä vettä. Oras tarjoaa laajan valikoiman suihkuja kaikkien tarpeisiin. Mukaan lukien nautinnollinen Oras Hydra, hierova Oras Sensiva, vettä säästävä Oras Natura ja ajaton Oras Apollo.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 350
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Käsisuihku Oras Sensiva 242010

Käsisuihku Oras Sensiva 242010

29,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Cubista 2875U

Amme- ja suihkuhana Oras Cubista 2875U

325,00 €
Suihkuhana Oras Safira 1070

Suihkuhana Oras Safira 1070

100,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express