Suihkusetti Oras Hydra 392

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

494,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Hydra 392 on yleissuihkusetti, jossa on sekä ylä- että käsisuihku sekä kalkkikiven kestävällä suuttimella varustettu sadesuihku (Ø 238 mm). Settiin kuuluvat lisäksi suihkutanko, kalkkikiven kestävällä suuttimella varustettu Hydra-käsisuihku, kiertymätön suihkuletku (1500mm), suunnanvaihtaja sekä saippua- ja suihkuteline. Hydra-käsisuihkua on mahdollista käyttää normaalilla ja hydra -asetuksella.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Oras Hydra 392
  • Suihkusetti Oras Hydra 392

LISÄTIEDOT

Oraksen suihkusetit
Oraksen suihkut tarjoavat ylellisyyttä jokaiseen päivään antamalla parhaan tuloksen jopa pienellä vesimäärällä sekä ovat suunniteltu sopimaan kaikkiin Oraksen suihkuhanoihin. Onko mitään parempaa, kuin ihana suihku? Nykyajan kylpyhuoneet eivät ole suunniteltu vain peseytymiseen vaan niiden tulisi olla tyyssijoja, joissa sielu lepää. Sanotaan, että kylmä suihku karaisee ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin rentouttaa. Oraksen suihkuilla saat tuntea ylellisen ja piristävän suihkun auttaen samalla luontoa säästämällä vettä. Oras tarjoaa laajan valikoiman suihkuja kaikkien tarpeisiin. Mukaan lukien nautinnollinen Oras Hydra, hierova Oras Sensiva, vettä säästävä Oras Natura ja ajaton Oras Apollo.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Tuotteen videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 392
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkuhana Oras Electra 6180

Suihkuhana Oras Electra 6180

365,00 €
Amme- ja suihkuhana Oras Cubista 2875U

Amme- ja suihkuhana Oras Cubista 2875U

325,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express