Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

96,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Crometta 85 Green – laadukas ja vettä säästävä suihkunautinto. Uudella Crometta 85:llä on kaikki, mitä hyvä suihku tarvitsee. Malli tarjoaa Hansgrohe-suihkun monipuoliset toiminnot edulliseen hintaan. Hienot toiminnot ja kestävyys ovat vain osa tuotteen hyvistä puolista. Unica Crometta suihkutanko sopii suihkun kanssa niin muotoilunsa kuin ominaisuuksiensa puolesta. Yhdessä ne tuottavat sinulle suihkunautinnon.


Hansgrohe Crometta 85 Green – suihkusettiin kuuluvat Crometta 85 Green käsisuihku (vettä säästävällä Normal-toiminnolla), Unica'Crometta suihkutanko (65 cm) ja seinäkiinnitys. Crometta 85 Green käsisuihku on erittäin luontoystävällinen ja säästää vedenkulutuksessa käyttämällä vain 6 litraa vettä minuutissa. Setti sopii käytettäväksi yhdessä boilerin kanssa, jolla on katkeamaton vedensyöttö. QuickClean kalkinestojärjestelmä pidentää hanan merkittävästi elinikää. Kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green
  • Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green
  • Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green
  • Suihkusetti Hansgrohe Crometta 85 Green

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 27652000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Amme- ja suihkuhana Hansgrohe Focus E2

158,00 €
Suihkuhana Hansgrohe Focus E2

Suihkuhana Hansgrohe Focus E2

134,00 €
Pesuallashana Hansgrohe Focus E2

Pesuallashana Hansgrohe Focus E2

129,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express