Suihkusetti Hansgrohe Croma 160 1jet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 384,00 €

Erikoishinta: 355,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Kuin taivaalta tuleva sade – yhä useampi meistä haluaa kokea luonnollisen suihkuelämyksen. Croma 160 1jet – suihkusysteemi tarjoaa sen sinulle. Tämä raikastava ja pehmeä suihkuelämys sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen!


Hansgrohe Croma 160 1jet -suihkusetissä yhdistyy kaikki tarvittava täydelliseksi kokonaisuudeksi. Settiin kuuluu Ecostat Comfort -termostaatti, Croma 160 1jet sadesuihku, Croma 100 Vario -käsisuihku sekä Isiflex-suihkuletku. Suuri suihkulautanen (halkaisija 16 cm) luo tunteen kuin olisit lämpimässä kesäsateessa. Pehmeät, ilmavat vesipisarat hyväilevät kehoasi. Maksimaalinen veden virtaus on 17 l minuutissa. Sadesuihkun voi asentaa joko seinään tai kattoon ja sen kulma on säädettävissä.  Croma 100 Vario -käsisuihkussa on neljä eri toimintoa: rain, normal spray, shampoo spray ja massage spray. Toimintoja voi vaihtaa kätevästi kiertämällä suutinta. Käsisuihkun maksimaalinen vedenvirtaus on 18 l minuutissa. Suihkuletkun pituus on 1,6 m. Suihkusetissä on QuickClean-ominaisuus, joka tekee siitä helposti puhdistettavan. 

ALE!
-8%

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Hansgrohe Croma 160 1jet

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 27135000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express