Suihkusetti Gustavsberg Coloric musta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

155,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Kaipaako kylpyhuoneesi päivittämistä? Ratkaisu on lisätä väriä kylpyhuoneeseen! Gustavsberg Coloric –hanoja on saatavilla viidessä eri värisävyssä ja niitä on helppo yhdistää muodikkaisiin pyyhkeisiin ja laattoihin. Minimalistinen ja selkeä muotoilu tarjoaa helpon tavan uudistaa kylpyhuoneen ilmettä. Coloric-hanat on valmistettu ympäristöystävällisestä, anodisoidusta alumiinista, joka on 100 % kierrätettävä. Coloric-sarjan valikoimaan kuuluvat allashanat ja käsisuihkut, suihkuhanat, kylpyammehanat, termostaattihanat, suihkusetit ja keittiöallashanat.


Gustavsberg Coloric on näyttävä, musta suihkusetti, johon kuuluu kolmitoiminnallinen käsisuihku, suihkutanko, 1,75 m pitkä suihkuletku ja suihkupidike. Asennusohjeet sisältyvät pakkaukseen.

Lisää kuvia

  • Suihkusetti Gustavsberg Coloric musta
  • Suihkusetti Gustavsberg Coloric musta
  • Suihkusetti Gustavsberg Coloric musta

LISÄTIEDOT

Gustavsberg AB on Skandinaavian johtavia kylpyhuonetuotteiden valmistajia, jolla on myyntiä Pohjoismaissa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Baltian maissa sekä monella muilla vientimarkkinoilla. Gustavsberg-yhtymä on 100 % saksalaisen Villeroy & Boch AG –konsernin tytäryhtiö. Konserni on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonekalusteiden tuottajia. Perustamisesta lähtien on Gustavsbergin tavaramerkkinä on ollut laatu, kaunis muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut. Kaikki tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Gustavsbergin laaja asiantuntemus ja kokemus veden kanssa työskentelystä merkitsevät sitoutumista kehittää tulevaisuudessa yhä tehokkaampia ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Väri Anodisoitu alumiini (musta)
Valmistajan koodi GB41103390 23
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express