Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch + Grohe

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 569,00 €

Erikoishinta: 389,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Tämä on kokonaisvaltainen seinä-WC-setti, johon sisältyy seinään kiinnitettävä Villeroy & Boch O.novo Rimless -istuin, SoftClose -kansi, Grohe Rapid SL -WC-kehikko sekä krominen Grohe Arena Cosmopolitan 38858-huuhtelunappi. WC-setin avainsanoja ovat mukavuus sekä helppo asennettavuus - tuotteet on valmiiksi kasattu, mikä tekee asennuksen viimeistelystä entistäkin helpompaa.


Villeroy & Boch O.novo on klassisesti muotoiltu seinään kiinnitettävä WC-istuin, joka sisältää valkoisen SoftClose-kannen. DirectFlush-järjestelmän sekä bakteereja ja likaa keräävän sisäreunan puuttumisen ansiosta kylpyhuone pysyy puhtaana ja hygieenisenä pienemmällä vaivalla. Istuimen asentaminen seinään lisää kylpyhuoneen tilan tuntua ja tekee puhtaanapidosta helpompaa.


Grohe Rapid SL on monipuolinen, vettä säästävä ja hiljaa huuhtova wc-kehikko, joka on helppo ja nopea asentaa. Kehikko sisältää kaksoishuuhtelutoiminnon (6 ja 9 litraa), mutta tuotteeseen voidaan asettaa myös vettä säästävä 3 ja 6 litran huuhtelu. Tämän seinään kiinnitettävän WC-kehikon kantavuus on yli 400 kg. Seinäkiinnitykseen tarvittava teline sisältyy pakettiin. Kromiviimeistelty kaarevalinjainen Grohe Arena Cosmopolitan 38858 -huuhtelunappi lisää kylpyhuoneen persoonallisuutta.

ALE!
-32%

Lisää kuvia

  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch + Grohe
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch + Grohe
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch + Grohe
  • Seinä-WC -paketti Villeroy & Boch + Grohe

LISÄTIEDOT

Villeroy & Boch


Tuotemerkistä
Aina perustamisestaan vuodesta 1748 lähtien Villeroy & Boch on ollut elämäntyylibrändi, jonka pääpaino on keraamisten tuotteiden valmistuksessa. Jo alkuajoistaan lähtien yrityksen keskeisiä teemoja on ollut eurooppalainen kulttuuri, joka on onnistunut säilyttämään identiteettinsä samalla integroituen moderneihin suuntauksiin. Villeroy & Bochin tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita, jotka parantavat ihmisten jokapäiväistä elämää, antavat jatkuvasti inspiraatiota ja avaavat uusia ovia sisustussuunnistelun saralla. Villeroy & Bochin valikoimiin lukeutuvat kylpyammeet, wc:t, pesualtaat, hanat, kylpyhuonekalusteet sekä monenlaiset lisävarusteet - kaikkea mitä tarvitaan luomaan kaunis ja harmoninen kylpyhuone.


GroheGrohe on yksi maailman johtavista saniteettituotteiden valmistajista sekä maailmanlaajuinen brändi, jonka tavoitteena on tarjota innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Jo useiden vuosikymmenten ajan Grohe on sitoutunut brändiarvoihin jotka liittyvät teknologiaan, laatuun, muotoiluun ja kestävyyteen, mikä puolestaan kuvastaa yrityksen panosta poikkeuksellisten kokemusten luomiseksi. Saksalaisille yrityksille ominainen laatu on saanut lukemattomat kuluttajat ympäri maailmaa valitsemaan Grohen tuotteet. Grohen tuotevalikoima sisältää hanat, suihkusetit, seinään kiinnitettävät WC-kehykset, painonapit sekä monia muita innovatiivisia lisävarusteita sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen. Grohe on juuri oikea valinta, mikäli haet kaikkein innovatiivisimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja.


Tuotteen video

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 20 + 13 + 1
Valmistajan koodi 5660HR01 + 38981000
Tuotemerkki Villeroy & Boch / Grohe
Takuuaika 10 vuotta, 2 vuotta istuimen ja huuhtelumekanismin osalta
Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express