Seinä-WC -paketti Grohe 4-in-1

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 299,00 €

Erikoishinta: 239,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Grohen seinään kiinnitettävä 4-1-setti sisältää Grohe Rapid SL -seinäkehyksen, kromisen Skate Cosmopolitan -huuhtelunapin, seinäkiinnikkeet, tiivisteet sekä uuden GroheFresh-puhdistusjärjestelmän. Kaikki mitä tämän seinä-WC:n kiinnittämiseen tarvitaan löytyy tästä paketista.


Grohe Rapid SL on monipuolinen wc-kehikko, joka soveltuu käytettäväksi seinäkiinnitteisten wc-istuinten kanssa. Kehikon avainsanoja ovat vedensäästö, hiljainen huuhtelu sekä nopea ja helppo asennettavuus. Kehikko sisältää kaksoishuuhtelutoiminnon (6 ja 9 litraa), mutta tuotteeseen voidaan asettaa myös vettä säästävä 3 ja 6 litran huuhtelu. Tämän seinään kiinnitettävä WC-kehikko on erittäin kestävä ja sen kantavuus on yli 400 kg. Seinäkiinnitykseen tarvittava teline sisältyy pakettiin.


Kromiviimeistelty Grohe Cosmopolitan 39186 -huuhtelunappi sopii erinomaisesti kaikkiin kylpyhuoneisiin, sillä siinä on yksinkertaisen tyylikäs muotoilu. Huuhtelunappi voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuunnassa.


GroheFresh on uusi ja innovatiivinen WC-puhdistusjärjestelmä, jonka avulla voit helposti desinfioida istuimen puhdistustabletin avulla. Huuhtelunapin takana on erityinen tablettisäiliö, ja vaihtamalla puhdistustabletin säännöllisesti puhtaanapito on helpompaa kuin koskaan eikä vaadi erityisiä työkaluja.

ALE!
-20%

Lisää kuvia

  • Seinä-WC -paketti Grohe 4-in-1
  • Seinä-WC -paketti Grohe 4-in-1
  • Seinä-WC -paketti Grohe 4-in-1

LISÄTIEDOT

GroheGrohe on yksi maailman johtavista saniteettituotteiden valmistajista sekä maailmanlaajuinen brändi, jonka tavoitteena on tarjota innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Jo useiden vuosikymmenten ajan Grohe on sitoutunut brändiarvoihin jotka liittyvät teknologiaan, laatuun, muotoiluun ja kestävyyteen, mikä puolestaan kuvastaa yrityksen panosta poikkeuksellisten kokemusten luomiseksi. Saksalaisille yrityksille ominainen laatu on saanut lukemattomat kuluttajat ympäri maailmaa valitsemaan Grohen tuotteet. Grohen tuotevalikoima sisältää hanat, suihkusetit, seinään kiinnitettävät WC-kehykset, painonapit sekä monia muita innovatiivisia lisävarusteita sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen. Grohe on juuri oikea valinta, mikäli haet kaikkein innovatiivisimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja.


Tuotteen video 

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1130 x 500 x 130
Valmistajan koodi 38827000
Huuhtelujärjestelmä Yksöis- ja kaksoishuuhtelu, 9L / 3/6L
Tuotteen paino (kg) 13
Tuotemerkki Grohe
Takuuaika 10 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC-istuin Gustavsberg Nautic 5530

Seinä WC-istuin Gustavsberg Nautic 5530

179,00 €
Painonappi Gustavsberg Triomont XS kromi

Painonappi Gustavsberg Triomont XS kromi

79,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express