Seinä WC-istuin Gustavsberg Estetic 8330 C+

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

379,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Gustavsbergin Estetic 8330 on valkoinen, seinään kiinnitettävä WC, joka on varustettu valkoisella SoftClose-istuimella. Sen C+ -viimeistelty, likaahylkivä pinta estää tehokkaasti kalkkiutumista. HygienicFlush-toiminto puolestaan takaa istuimen hygieenisemmän huuhtelun ja tekee istuimen puhtaanapidosta helpompaa. WC-istuin asennetaan seinän sisään sijoitettavan asennustelineen avulla. Asennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana, asennusteline ei sisälly pakettiin.


Joidenkin mielestä kylpyhuoneen sisustaminen tyylikkäästi voi tuntua haasteelliselta. Kun saatavilla olevien tuotteiden kirjo on niin laaja, saattaa tuntua vaikealta löytää ja yhdistää juuri ne oikeat tuotteet, joilla saavutetaan haluttu lopputulos. Gustavsbergin uusi, esteettinen tuotemallisto tekee kylpyhuoneesi sisustamisesta helppoa ja vaivatonta - tyylikkyyttä unohtamatta. Mallisto koostuu neutraaleista ja pehmeälinjaisista tuotteista, jotka sopivat vaivatta kaikentyylisiin ja -kokoisiin kylpyhuoneisiin.

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Gustavsberg Estetic 8330 C+
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg Estetic 8330 C+
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg Estetic 8330 C+

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 24
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 25 vuotta, 2 vuotta istuimen ja huuhtelumekanismin osalta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

319,00 €
Pesuallas Gustavsberg 7327-98

Pesuallas Gustavsberg 7327-98

179,00 €
WC-istuin Gustavsberg Estetic 8300 C+

WC-istuin Gustavsberg Estetic 8300 C+

609,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express