Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

218,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Gustavsbergin ARTic -sarjan tuotteiden selkeät geometriset muodot, antavat tuotesarjalle nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon, jossa estetiikka ja käytäntö käyvät käsi kädessä. WC-istuimen viemäröinti on piilotettu, suorat linjat takaavat hygieenisyyden ja pinnat on helppo puhdistaa. ARTic -sarjan WC-istuimia on saatavilla sekä lattiaan että seinään asennettavina malleina. ARTic WC-istuimet on varustettu mukavalla istuinosalla, jonka kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


ARTic 4330 on seinään asennettava Gustavsbergin WC-istuin, johon kuuluu valkoinen SoftClose -istuinkansi. Asennettaessa seinään tulee WC-istuin kiinnittää pulteilla tukevaan seinänsisäiseen kehykseen (pultit, huuhtelusäiliö ja asennuskehys eivät sisälly pakettiin). Pakkaus sisältää asennusohjeet, aluslevyt, tiivisteet ja mutterit (M12).

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 23
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600

Pesuallas Gustavsberg ARTic 4600

223,00 €
Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo kromi

Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo kromi

56,00 €
Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

251,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express