Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

296,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Gustavsbergin ARTic -sarjan tuotteiden selkeät geometriset muodot, antavat tuotesarjalle nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon, jossa estetiikka ja käytäntö käyvät käsi kädessä. WC-istuimen viemäröinti on piilotettu, suorat linjat takaavat hygieenisyyden ja pinnat on helppo puhdistaa. ARTic -sarjan WC-istuimia on saatavilla sekä lattiaan että seinään asennettavina malleina. ARTic WC-istuimet on varustettu mukavalla istuinosalla, jonka kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


ARTic BLACK -sarja on täynnä tummia mutta kodikkaita sävyjä, jotka tuovat tyylikkyyttä ja ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Jon Eliasonin käsissä syntynyt inspiroiva kylpyhuonesarja tuo kylpyhuoneeseen perinteistä muotoilua, mutta myös yllättävät ja erottuvat väriratkaisut.


Gustavsbergin ARTic 4330 C+ on seinään asennettava musta WC-istuin, johon kuuluu musta SoftClose -istuinkansi. C+ pintakäsittely tekee posliinista likaa hylkivän, jolloin kalkki ja lika eivät pääse tarttumaan tuotteen pintaan. Asennettaessa seinään tulee WC-istuin kiinnittää pulteilla tukevaan seinänsisäiseen kehykseen (pultit, huuhtelusäiliö ja asennuskehys eivät sisälly pakettiin). Pakkaus sisältää asennusohjeet, aluslevyt, tiivisteet ja mutterit (M12).

Lisää kuvia

  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta
  • Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330 C+ musta

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Väri Musta
Tuotteen paino (kg) 27,5
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

Seinä WC:n asennusteline Gustavsberg Triomont XS

251,00 €
Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo kromi

Painonappi Gustavsberg Triomont XS Duo kromi

56,00 €
Pesuallas Gustavsberg ARTic 4551 C+ Musta

Pesuallas Gustavsberg ARTic 4551 C+ Musta

399,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express