Pesuallashana Oras Electra 6150F

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

252,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Electra – ilman kosketusta! Oras Electra toimii kuin ajatus – hanaan ei tarvitse edes koskea. Astuessasi suihkun alle tai laittaessasi kätesi hanan alle alkaa vesi virrata. Ennen kuin edes ehdit ottamaan pyyhkeesi, on veden virtaus jo loppunut ja kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. Oras Electra –tuotteita on turvallista käyttää ja veden lämpötilan voit säätää juuri sinulle sopivaksi. Electra-hanoissa on Oraksen kehittämä, uusi ja aiemmasta herkempi Autofocus-sensori, joka toimii moitteettomasti niin kosteassa kuin pölyisessä ympäristössä.


Oras Electra säästää myös vettä. Vesi virtaa vain silloin kun todella tarvitset sitä. Siksi kosketusvapaat hanat ovat yhä suosituimpia niin kodeissa kuin toimistoissakin. Oras Electra –hanojen asentamisella on julkisissa tiloissa saavutettu joka 50 % veden säästö. Vaikka sitä ei usein ajatella, ovat kosketusvapaat hanat myös uita hanoja hygieenisempiä. Tällä on merkitystä erityisestä julkisissa tiloissa, joissa käyttäjiä on paljon.


Oras Electra 6150F (6V) on termostaattiominaisuudella varustettu kontaktivapaa pesuallashana. Sitä on helppo käyttää joko sekoitetulla vedellä tai vedellä, jonka lämpötila on ennalta määritelty. Korkean suojausluokan (IP67) ansiosta, voi hanan asentaa lähes kaikenlaisiin käyttöympäristöihin. Oras Electra 6150F on varustettu jätesuodattimella sekä taipuisilla paineputkilla ja takaiskuventtiileillä. Erityinen Autofocus-sensori tekee asennuksesta helppoa ja paineen säätelijä takaa vähäisen veden kulutuksen (0,5l käyttökertaa kohden).

Lisää kuvia

  • Pesuallashana Oras Electra 6150F
  • Pesuallashana Oras Electra 6150F
  • Pesuallashana Oras Electra 6150F
  • Pesuallashana Oras Electra 6150F

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Tuotteen videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 6150F
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express