Pesuallashana Oras Electra 6100

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

479,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Electra 6100 (230V) on kontaktivapaa pesuallashana sekoitetulle vedelle. Hanan päältä on mahdollista säädellä tunnistusetäisyyttä (0-40 cm), Oras Data Terminalin kautta voi vaivattomasti muuttaa muita asetuksia sekä koota tietoa hanan käytöstä ja huoltotarpeista. Oras Electra 6100 on varustettu jätesuodattimella.


Oras Electra – ilman kosketusta! Oras Electra toimii kuin ajatus – hanaan ei tarvitse edes koskea. Astuessasi suihkun alle tai laittaessasi kätesi hanan alle alkaa vesi virrata. Ennen kuin edes ehdit ottamaan pyyhkeesi, on veden virtaus jo loppunut ja kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. Oras Electra –tuotteita on turvallista käyttää ja veden lämpötilan voit säätää juuri sinulle sopivaksi. Electra-hanoissa on Oraksen kehittämä, uusi ja aiemmasta herkempi Autofocus-sensori, joka toimii moitteettomasti niin kosteassa kuin pölyisessä ympäristössä.


Oras Electra säästää myös vettä. Vesi virtaa vain silloin kun todella tarvitset sitä. Siksi kosketusvapaat hanat ovat yhä suosituimpia niin kodeissa kuin toimistoissakin. Oras Electra –hanojen asentamisella on julkisissa tiloissa saavutettu joka 50 % veden säästö. Vaikka sitä ei usein ajatella, ovat kosketusvapaat hanat myös uita hanoja hygieenisempia. Tällä on merkitystä erityisestä julkisissa tiloissa, joissa käyttäjiä on paljon.

Lisää kuvia

  • Pesuallashana Oras Electra 6100
  • Pesuallashana Oras Electra 6100
  • Pesuallashana Oras Electra 6100
  • Pesuallashana Oras Electra 6100
  • Pesuallashana Oras Electra 6100

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 6100
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas  PAA Ovo In Silk

Pesuallas PAA Ovo In Silk

239,00 €
Pesuallas Ravak Classic 600

Pesuallas Ravak Classic 600

249,00 €
Pesuallas  PAA Samba

Pesuallas PAA Samba

209,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express