Pesuallas Venice jalalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 239,00 €

Erikoishinta: 199,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Rak Ceramicsin Venice- sarjaa kuvaa virtaviivaisuus sekä moderni design. Venice- sarja koostuu jalallisesta pesualtaasta, bideestä sekä WC-istuimesta.


Rak Ceramics Venice pesualtaan pakkaus sisältää myös pesualtaan jalan (korkeus 85cm), joka peittää kauniisti putket ja liitännät. Pesuallas kiinnitetään seinään ruuveilla sekä asennetaan lepäämään jalan päälle.


Kyseinen tuote on poistumassa tuotevalikoimastamme. Ennen oston suorittamista pyydämme teitä ottamaan yhteyttä, jotta voimme varmistaa tuotteen saatavuuden!

ALE!
-17%

Lisää kuvia

  • Pesuallas Venice jalalla
  • Pesuallas Venice jalalla
  • Pesuallas Venice jalalla

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Rak Ceramics on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991 lähtien Yhdistyneissä arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa. Pelkästään Ras Al Khaimahin tehdas tuottaa vuorokaudessa 227 000m2 keraamisia liesiä sekä 8500 yksikköä saniteettitekniikkaa. Lisätessä tehtaat Kiinassa, Sudanissa, Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa on Rak Ceramicsin tulos päivässä noin 360 000m2 keraamista liettä ja noin 11 500 kappaletta saniteettitekniikkaa. Se tekee Rak Ceramicsista yhden suurimman ja kilpailukykyisimmän keraamisten liesien ja saniteettitekniikan tuottajan maailmassa. Tuotantoa viedään yli 150 maahan viidelle eri mantereelle.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 650 x 510 x 850
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 26
Tuotemerkki Rak Ceramics
Takuuaika 2 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express