Pesuallas Schönberg Sorento

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 369,00 €

Erikoishinta: 229,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Schönbergin uusi Stein&Wasser -allassarja on saanut inspiraationsa luonnosta ja modernista muotoilusta. Altaiden virtaviivaisuus ja käsin kosketeltava "luonnollinen tunne" ovat asioita, jotka muuttavat kylpyhuoneesi kauniiksi ja hienostuneeksi.


Uusi komposiittikivi on 21. vuosisadan kylpyhuoneen tunnus. Tällä materiaalilla käsiteltävät pinnat ovat äärimmäisen hyvin muotoiltavia. Se tarjoaa muotoilijoille mahdollisuuden mennä suunnittelussa askelta pidemmälle kohti täydellisyyttä. Komposiittikivi on kestävyydeltään ja monipuolisuudeltaan luonnonkiven kaltainen. Materiaali sisältää luonnonkiveä enintään 50%, sen lisäksi erilaisia hartseja ja akryyliä.


Schönbergin Sorento -kiviallas on suorakaiteen muotoinen, joka antaa käyttäjälleen virtaviivaisen muotoilun lisäksi kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Allas on mahdollista yhdistää samaan sarjaan kuuluvaan kiviammeeseen, ja nämä yhdessä tekevät kylpyhuoneestasi kauniin ja harmonisen yhdistelmän. Allas asennetaan pesuallaskaapin päälle ja siihen on mahdollista yhdistää sopiva pesuallashana. Kivialtaat ovat poikkeuksellisen kestäviä ja helppohoitoisia.

ALE!
-38%

Lisää kuvia

  • Pesuallas Schönberg Sorento

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Schönbergin tuotteita on ollut Baltian-maissa saatavilla jo vuodesta 2005 lähtien ja Skandinaviassa vuodesta 2008 lähtien. Schönbergin tuotevalikoimaan kuuluu monia saniteettitekniikan alaan liittyviä tuotteita kuten höyrysaunoja, suihku- ja hierontakaappeja, hieronta-ammeita, hierontapaneeleja, sadesuihkuja sekä yksinomaisia suihkuhanoja.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 600 x 405 x 105
Väri Valkoinen (matta)
Tuotteen paino (kg) 17
Tuotemerkki Schönberg
Takuuaika 2 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kiviamme Schönberg Costa

Kiviamme Schönberg Costa

Normaali hinta: 2 199,00 €

Erikoishinta: 1 599,00 €

Pesuallashana Hansgrohe Metris S

Pesuallashana Hansgrohe Metris S

283,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express