Pesuallas Opulence

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

189,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

KUVAUS

Rak Ceramicsin Opulence- sarja sopii niin moderniin kuin perinteiseen kylpyhuoneeseen. Se koostuu pesualtaasta ja wc-istuimesta. Opulence-sarja on elegantti, minimalistinen, ja tuotteissa yhdistyy monet pienet yksityiskohdat, jotka yhdessä luovat harmoonisen kokonaisuuden. 

Opulence-sarjan pesuallas on tilava ja tyylikäs kokonaisuus. Halutessasi voit tilata samalla pesualtaaseen sopivan jalan, joka peittää kätevästi altaan alle jäävät putket ja liitokset. Allas kiinnitetään seinään ruuveilla.

189,00 €

Lisää kuvia

  • Pesuallas Opulence
  • Pesuallas Opulence
  • Pesuallas Opulence

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Rak Ceramics on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991 lähtien Yhdistyneissä arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa. Pelkästään Ras Al Khaimahin tehdas tuottaa vuorokaudessa 227 000m2 keraamisia liesiä sekä 8500 yksikköä saniteettitekniikkaa. Lisätessä tehtaat Kiinassa, Sudanissa, Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa on Rak Ceramicsin tulos päivässä noin 360 000m2 keraamista liettä ja noin 11 500 kappaletta saniteettitekniikkaa. Se tekee Rak Ceramicsista yhden suurimman ja kilpailukykyisimmän keraamisten liesien ja saniteettitekniikan tuottajan maailmassa. Tuotantoa viedään yli 150 maahan viidelle eri mantereelle.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 580 x 470 x 850
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 24
Tuotemerkki Rak Ceramics
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express