Pesuallas Omega Black

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

KUVAUS

Keraminin Omega Black-sarjassa yhdistyvät tyylitelty muotoilu vaikuttavaan mustaan väriin. Sarjaan kuuluvat pesuallas ja wc-istuin. Minimalistista muotoilua edustava sarja sopii tyyliltään rohkeaan kylpyhuoneeseen, jossa valkoisten kalusteiden sijasta tilan valloittaa musta. Tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja korkea laatu.


Keraminin Omega Black-sarjan musta pesuallas on tyylikäs valinta kylpyhuoneeseen. Halutessasi voit tilata samalla pesualtaaseen sopivan jalan, joka peittää kätevästi altaan alle jäävät putket ja liitokset. Allas kiinnitetään seinään ruuveilla. Myyntipakkaus sisältää asennusohjeet sekä kaiken muun asennukseen tarvittavan. 

59,00 €

Lisää kuvia

  • Pesuallas Omega Black
  • Pesuallas Omega Black
  • Pesuallas Omega Black
  • Pesuallas Omega Black
  • Pesuallas Omega Black

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Keramin on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja nykyaikaisia tuotteita. Keramin on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden keskuudessa. Yritys valmistaa vuodessa 1,5 miljoonaa tuotetta; wc-istuimia, pesualtaita, altaan jalkoja, pesuallaskupuja ja keraamisia laattoja. Keraminin muotoilijat yhdistävät trendikkäät ideat sujuvaan muotokieleen ja käytännöllisyyteen. Tuloksena kauniit kylpyhuonekalusteet asiakasystävälliseen hintaan! 

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 550 x 440
Väri Musta
Tuotteen paino (kg) 27
Tuotemerkki Keramin
Takuuaika 5 vuotta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

WC-istuin Omega Black

WC-istuin Omega Black

199,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express