Pesuallas Gustavsberg Nautic 5555

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

120,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Kun Gustavsberg aloitti Nautic -sarjan kehittelyn, kuultiin asiantuntijoiden lisäksi juuri asiakkaiden toiveita. Nautic on suunniteltu niiden henkilöiden vaikutelmien, kokemusten, mielipiteiden, ehdotusten ja toiveiden perusteella, jotka ovat kosketuksissa Gustavsbergin tuotteiden kanssa päivittäin. Tuloksena vaikuttavampi ja inspiroivampi kylpyhuonesarja, jonka Gustavsberg on koskaan luonut. Nauticilla sisustettu kylpyhuone on hiljainen, kaunis, raikas ja hygieeninen. Design on orgaaninen ja harmoninen. Pehmeä, kuin vesi ja toiminnallinen kuin koko ihmiskeho. Designed by you!


Nautic 5555 on Gustavsbergin kylpyhuoneen pesuallas, joka on mahdollista asentaa kaapin päälle tai pöytätason sisään. Soikeanmuotoiset tuotteet ovat kauniin linjakkaita ja tarvitsevat vähän asennustilaa. Ne ovat samanaikaisesti käytännöllisiä ja kevyitä. Asennusta varten pöytätasoon leikataan sabluunan avulla sopiva aukko ja kiinnitys tapahtuu silikonin avulla. Sabluuna sisältyy pakkaukseen.

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5555
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5555
  • Pesuallas Gustavsberg Nautic 5555

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 550 x 440 x 160
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 11
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express