Pesuallas Gustavsberg Logic 5393

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)

KUVAUS

Logic -sarjan muotoilu on yksinkertainen ja selkeä. Sarja on työstetty niin, että tuotteet tuovat pieneen kylpyhuoneeseen lisätilaa ilman suuria muutostöitä. Laajan pesuallasvalikoimansa ansiosta Logic on paras ratkaisu pieniin kylpyhuoneisiin, sillä kaikkien pesualtaiden ulkomitat jäävät 60cm sisälle.


Logic 5393 on Gustavsbergin kylpyhuoneen pesuallas, joka on saatavilla, joko oikean- tai vasemmanpuoleisella hana-aukolla. Allas asennetaan pulteilla seinään ja pulttien seinän ulkopuolelle jäävän osan tulisi olla 50 ± 2 mm. Hana, pesualtaan jalka ja kiinnitykseen tarvittavat pultit eivät sisälly pakkaukseen.

* Vaaditut tiedot

59,00 €

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5393
  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5393
  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5393
  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5393
  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5393

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 360 x 290 x 155
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 7
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express