Pesuallas Gustavsberg Logic 5198

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

114,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Logic -sarjan muotoilu on yksinkertainen ja selkeä. Sarja on työstetty niin, että tuotteet tuovat pieneen kylpyhuoneeseen lisätilaa ilman suuria muutostöitä. Laajan pesuallasvalikoimansa ansiosta Logic on paras ratkaisu pieniin kylpyhuoneisiin, sillä kaikkien pesualtaiden ulkomitat jäävät 60cm sisälle.


Gustavsberg Logic 5198 on asymmetrinen kylpyhuoneen pesuallas, joka sopii parhaiten asennettavaksi nurkkaan tai keskelle seinää. Asennus suoritetaan käyttämällä pultteja, joiden seinän ulkopuolelle jäävän osan tulisi olla 50 ± 2mm. Hana, pesualtaan jalka ja pultit eivät sisälly pakkaukseen.

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5198
  • Pesuallas Gustavsberg Logic 5198

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 570 x 370 x 165
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 12
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express