Pesuallas Gustavsberg Basic 590-2

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Basicin tuotesarjaan kuuluu kaksi erikokoista klassista pesuallasta sekä yksi pesuallas, jossa on lisätaso joko oikealla tai vasemmalla puolella. Pesualtaille on saatavana lisävarusteena pesualtaan jalka. Basic -sarja on yksinkertainen ja viehättävä ja sen hinta-laatusuhde on kohdallaan.


Basic 590-2 on Gustavsbergin kylpyhuoneen pesuallas, joka on mahdollista asentaa kiinni joko pulteilla tai tuilla. Koska allas on helppo asentaa jo olemassa oleville tuille tai pulteille, on pesuallasta vaivatonta käyttää myös rakennus- tai korjaustöiden aikana.

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg Basic 590-2

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 560 x 430 x 210
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 13.5
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express