Pesuallas Gustavsberg ARTic 4450

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

214,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

ARTic -sarjan tuotteiden geometriset muodot, suorakaiteet ja kulmat antavat kylpyhuoneelle modernin ilmeen. Keraamisten pesualtaiden tukirakenteet on peitetty ja altaissa on valmiiksi reiät pulttikiinnitystä varten. Asennustavasta riippumatta, lopputuloksina on tarkalleen oikeassa kohdassa oleva allas, joka on helppo pitää puhtaana.


Gustavsberg ARTic 4450 on selkeälinjainen kylpyhuoneen pesuallas. Pesualtaan voi kiinnittää joko pulteilla tai tuilla seinää vasten. Tukien tulisi olla 260mm pitkät ja pulttien seinän ulkopuolelle jäävän osan tulisi olla 50 ± 2mm. Pakkaus sisältää asennusohjeen, mutta hana, pultit sekä muut kiinnitykseen tarvittavat osat tulee ostaa erikseen.

Lisää kuvia

  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4450
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4450
  • Pesuallas Gustavsberg ARTic 4450

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 450 x 370 x 135
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 18
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

Seinä WC-istuin Gustavsberg ARTic 4330

218,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express