Pesuallas Evolution Corner

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 139,00 €

Erikoishinta: 119,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

KUVAUS

Rak Ceramicsin Evolution Corner - sarja on tarkoitettu kylpyhuoneen nurkkatiloihin asennettavaksi. Se on samalla kaunis ja käytännöllinen, sillä voit ottaa nyt hyötykäyttöön tavallisesti tyhjäksi jäävät nurkkatilat. Evolution Corner -sarja koostuu pesualtaasta ja wc-istuimesta. 


Rak Ceramicsin Evolution Corner -sarjan pesuallas tyylikäs kylpyhuoneen elementti. Se on helppo huoltaa ja pitää puhtaana. Halutessasi voit tilata samalla pesualtaaseen sopivan jalan, joka peittää kätevästi altaan alle jäävät putket ja liitokset. Allas kiinnitetään seinään ruuveilla.

Normaali hinta: 139,00 €

Erikoishinta: 119,00 €

ALE!
-14%

Lisää kuvia

  • Pesuallas Evolution Corner
  • Pesuallas Evolution Corner
  • Pesuallas Evolution Corner
  • Pesuallas Evolution Corner
  • Pesuallas Evolution Corner

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Rak Ceramics on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991 lähtien Yhdistyneissä arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa. Pelkästään Ras Al Khaimahin tehdas tuottaa vuorokaudessa 227 000m2 keraamisia liesiä sekä 8500 yksikköä saniteettitekniikkaa. Lisätessä tehtaat Kiinassa, Sudanissa, Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa on Rak Ceramicsin tulos päivässä noin 360 000m2 keraamista liettä ja noin 11 500 kappaletta saniteettitekniikkaa. Se tekee Rak Ceramicsista yhden suurimman ja kilpailukykyisimmän keraamisten liesien ja saniteettitekniikan tuottajan maailmassa. Tuotantoa viedään yli 150 maahan viidelle eri mantereelle.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 595 x 640 x 840
Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 27.8
Tuotemerkki Rak Ceramics
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express