Lattiakaivo ACO ShowerDrain S-line Plate

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 449,00 €

Erikoishinta: 356,00 €

Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

ShowerDrain S-line Plate tekee lattiakaivosta näkymättömän ja antaa huoneelle arkkitehtonista ulottuvuutta. Suorien linjojen design ja korkealaatuinen ruostumaton teräs sopivat täydellisti jokaiseen kylpyhuoneeseen.


Lattiakaivon päivittäinen huolto on helppoa, koska vesilukko on helposti irrotettavissa ja puhdistettavissa. Vesilukon päällä on myös sihti, joka estää lian pääsyn viemäriin.

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 449,00 €

Erikoishinta: 356,00 €

ALE!
-21%

Lisää kuvia

  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain S-line Plate
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain S-line Plate
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain S-line Plate
  • Lattiakaivo ACO ShowerDrain S-line Plate

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Erinomainen design ja loistava toimivuus ovat kaksi pääperiaatetta lattiakaivojen valmistamisessa. Saksalainen valmistaja ACO on onnistuneesti yhdistänyt nämä kaksi periaatetta ja voittanut arvostetun Red Dot Design -palkinnon. Teknisesti täydellinen ja vuotamaton lattiakaivo on tervetullut lisä kaikkiin kylpyhuoneisiin ajattoman ja minimalistisen designinsa ansiosta.


ACO Group on maailman johtava viemäröintijärjestelmien valmistaja ja myyjä. Perheyrityksestä alkunsa saanut yritys on perustettu vuonna 1946 Saksassa Carlshütten ruukissa lähellä Büdelsdorfia. Nykyään yrityksellä on 65 vuoden kokemus ja jälleenmyyjiä 40 maassa kuten Australiassa, USA:ssa ja Kiinassa. ACOn pääkonttori sijaitsee Saksan Rensburgissa, jossa toimii myös ACO Academy nimellä tunnettu innovaatio- ja kehitysosasto. Perinteitä kunnioittaen ACON johtoryhmä on jo neljännessä polvessa Ahlmann-perheen hallussa ja yrityksen toimitusjohtajana toimii nykyisin Hans-Julius Ahlmann. ACO Group on omistautunut laadulle ja kaikki prosessit suoritetaan ISO9001-standardien mukaan.


Tuotteen video


OMINAISUUDET

Virtauskapasiteetti 0,8 l/s
Materiaali Ruostumaton teräs
Kaivon leveys 94 mm (näkyvä osa 34 mm)
Viemäri DN32, DN40, DN50
Tuotemerkki ACO
Takuuaika 2 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express