Lattia WC-istuin Empire

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 429,00 €

Erikoishinta: 369,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Rak Ceramicsin Empire- sarja edustaa nimensä mukaisesti empire-tyyliä ja sopii niin moderniin kuin perinteiseen kylpyhuoneeseen. Empire-sarja koostuu pesualtaasta, wc-istuimesta ja lattialle asennettavasta wc-istuimesta.


Empire-sarjan lattialle asennettavaan wc-istuimeen kuuluu valkoinen istuin sekä hiljaisesti sulkeutuva soft-close-kansi. Lattialle asennettaessa tulee wc-istuin kiinnittää pulteilla tukevaan seinänsisäiseen telineeseen (pultit, huuhtelusäiliö tai teline eivät sisälly hintaan).

ALE!
-14%

Lisää kuvia

  • Lattia WC-istuin Empire
  • Lattia WC-istuin Empire

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Rak Ceramics on keraamisia liesiä ja saniteettitekniikkaa tuottava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1991 lähtien Yhdistyneissä arabiemiraateissa Ras Al Khaimahissa. Pelkästään Ras Al Khaimahin tehdas tuottaa vuorokaudessa 227 000m2 keraamisia liesiä sekä 8500 yksikköä saniteettitekniikkaa. Lisätessä tehtaat Kiinassa, Sudanissa, Bangladeshissa, Intiassa ja Iranissa on Rak Ceramicsin tulos päivässä noin 360 000m2 keraamista liettä ja noin 11 500 kappaletta saniteettitekniikkaa. Se tekee Rak Ceramicsista yhden suurimman ja kilpailukykyisimmän keraamisten liesien ja saniteettitekniikan tuottajan maailmassa. Tuotantoa viedään yli 150 maahan viidelle eri mantereelle.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Tuotteen paino (kg) 30.2
Tuotemerkki Rak Ceramics
Takuuaika 5 vuotta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express