Lasten WC-istuin Gustavsberg Nordic 305 S-lukko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

399,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Nordic 305 WC-istuin on valmistettu silmällä pitäen lapsia ja heidän tarpeitaan. Kyseessä on pienimittainen istuin, joka sopii sekä kotiin, että päiväkotiin. Nordic 305 on S-lukollinen WC-istuin, johon kuuluu valkoinen istuinkansi. WC-istuin kiinnitetään lattiaan neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla muovipäällysteisellä ruuvilla. Asennusohjeet sekä muu asennukseen tarvittava löytyvät tuotepakkauksesta.


Gustavsbergin Nordic -sarjan perusominaisuuksia ovat laatu ja käytännöllinen muotoilu. Käytännöllisyys on yksi ensisijaisista vaatimuksista, mitä Nordic -sarjalta odotetaan. Hiljattain muotoilultaan uudistetun Nordic -sarjan WC-istuinten pidennetty muoto tarjoaa käyttäjälleen paremman ergonomian.

Lisää kuvia

  • Lasten WC-istuin Gustavsberg Nordic 305 S-lukko
  • Lasten WC-istuin Gustavsberg Nordic 305 S-lukko
  • Lasten WC-istuin Gustavsberg Nordic 305 S-lukko

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Väri Valkoinen
Virtaussuunta S-lukko
Huuhtelujärjestelmä 6L
Tuotteen paino (kg) 17
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Gustavsberg 7327-98

Pesuallas Gustavsberg 7327-98

179,00 €
Seinä WC-istuin Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

Seinä WC-istuin Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

269,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express