Lämminvesivaraaja Ariston Velis Wi-Fi 50L

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 739,00 €

Erikoishinta: 609,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Ariston Velis Wi-Fi on sähkökäyttöisten vedenlämmittimien aatelia - kompaktin kokonsa lisäksi se yllättää käytettävyydellään ja älykkäillä toiminnoillaan. Smart Blue Tech -kosketusnäytön ansiosta lämmitin näyttää jäljellä olevien suihkukertojen määrän, ja laskee kuinka kauan kuluu aikaa lämmittää tarpeeksi vettä seuraavaa suihkua varten. Lämmittimessä on metallinen muotoilu, joka on myös yllättävän kompakti - tuotteen syvyys on vain 27 cm!


Kahden säiliön lämmitysjärjestelmä on niin tehokas, että kylmä vesi muuttuu suihkuvalmiiksi vain 50 minuutissa. Eco Evo -ominaisuus tallentaa ja analysoi päivittäisen vedenkäytön - järkevällä vedenkäytöllä on mahdollista säästää jopa 14% kuukausittaisesta sähkölaskusta. Lisäksi Velis-vedenlämmittimet ovat todella hiljaisia, joten tuskin edes huomaat laitteen olemassaoloa kylpyhuoneessasi.


Kyseessä on universaali malli, joka voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuunnassa - tämä tarkoittaa poikkeuksellista joustavuutta laitteen sijoittamisen suhteen. Tuote on varustettu ABS 2.0 -turvajärjestelmällä sähkö- ja vesivikoja vastaan. Ariston - toivota italialainen muotoilu, ympäristöystävällisyys sekä helppokäyttöisyys tervetulleiksi kylpyhuoneeseesi!

ALE!
-18%

Lisää kuvia

  • Lämminvesivaraaja Ariston Velis Wi-Fi 50L
  • Lämminvesivaraaja Ariston Velis Wi-Fi 50L
  • Lämminvesivaraaja Ariston Velis Wi-Fi 50L

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Ariston Thermo Groupiin kuuluva Ariston on globaali veden- ja keskuslämmittimien asiantuntija. Ariston tarjoaa italialaista muotoilua sekä korkealaatuisia lämmitysratkaisuja pyrkien asiakastyytyväisyyteen ympäri maailmaa - tänä päivänä Aristonin tuotteita myydään yli 150 maassa. Aristonin tuotteet pohjautuvat vahvasti asiakaslähtöisyyteen sekä ympäristöystävällisyyteen, ja yritys pyrkii pitämään katseensa jatkuvasti tulevaisuudessa. Globaalin asiantuntemuksensa ja syvän asiakastarpeiden ymmärryksensä ansiosta Ariston on löytänyt tiensä miljoonien kuluttajien tietoisuuteen viimeisten yli 50 vuoden aikana. Ariston on myös arvostettu tuotemerkki ammattilaisten keskuudessa, sillä laitteiden asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa.


Tuotteen video

OMINAISUUDET

Asennussuunta Vaaka, Pysty
Teho (W) 1500
Tilavuus (l) 45
Vastusten määrä 2
Mitat (mm) 506 x 270 x 776
Maksimaalinen vedenpaine (bar) 8
Tuotteen paino (kg) 22
Jännite 230V / 50Hz
Väri Hopea
Tuotemerkki Ariston
Takuuaika 2 vuotta, 7 vuotta tankin osalta

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Lämminvesivaraaja Ariston Velis Evo 50L

Lämminvesivaraaja Ariston Velis Evo 50L

Normaali hinta: 699,00 €

Erikoishinta: 579,00 €

Lämminvesivaraaja Ariston Velis Evo 100L

Lämminvesivaraaja Ariston Velis Evo 100L

Normaali hinta: 799,00 €

Erikoishinta: 659,00 €

Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 50L

Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 50L

239,00 €

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express