Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 159,00 €

Erikoishinta: 119,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

KUVAUS

Bosch Tronic 2000T-2 Mini on 10L sähköinen vedenlämmitin, jota on saatavilla niin ylä- kuin alakiinnitykselläkin. Pienten mittojensa ansiosta se sopii täydellisesti kesämökeille, matkailuautoihin, toimistoihin, kauppoihin, työpajoille, varastoihin, huoltoasemille ja muihin paikkoihin, missä päivittäinen vedenkulutus ei ole kovin suurta. Tehokas lämmöneristys takaa minimaalisen lämpöhävikin ja korkean toimintatehokkuuden. Antibakteerinen lasikeraaminen pinta suojaa laitetta korroosiolta ja mahdollistaa veden korkean puhtausasteen.


Vedenlämmittimessä on erityinen jäätymisenestotila, joka pitää tankissa olevan veden lämpötilan 10°C:ssa, kuluttaen samalla minimaalisen vähän virtaa. Vedenlämmittimen maksimilämpötila on 70°C, ja laite lämmittää veden 15°C:sta 65°C:een 23 minuutissa. Tronic-vedenlämmittimissä on suuret magnesiumanodit, jotka tarjoavat lisäsuojan korroosiota vastaan. Settiin sisältyy varoventtiili, ja standardin mukaiset 1/2"-liitännät tekevät asennuksesta nopeaa ja vaivatonta.

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 159,00 €

Erikoishinta: 119,00 €

ALE!
-25%

Lisää kuvia

  • Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L
  • Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 Mini 10L

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Bosch on saksalainen lämmityslaitteiden valmistaja, ja se on osa kansainvälisesti tunnettua Bosch Groupia. Bosch on perustettu vuonna 1886 Stuttgartissa, Saksassa, ja tänä päivänä yhtiöllä on yli 300 tytäryhtiötä yli 150 eri maassa. Bosch on tällä hetkellä aktiivinen neljälle eri sektorilla: mobiiliratkaisut, teollinen teknologia, kulutustavarat sekä energia- ja rakennusteknologia. Boschin päämääränä on parantaa ihmisten elämänlaatua innovatiivisten ja tehokkaiden tuotteiden kautta. Bosch on myös markkinajohtaja ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämisen saralla, ja se tarjoaa sekä suorituskykyä että tehokkuutta, samalla ympäristöä säästäen. Bosch - rakennettu kestämään!

OMINAISUUDET

Asennussuunta Pysty
Teho (W) 1500
Tilavuus (l) 10
Vastusten määrä 1
Mitat (mm) 368 x 312 x 408
Maksimaalinen vedenpaine (bar) 8
Tuotteen paino (kg) 7
Jännite 230V / 50Hz
Väri Valkoinen
Tuotemerkki Bosch
Takuuaika 2 vuotta, 5 vuotta tankin osalta

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express