Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

599,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-21 arkipäivää)

KUVAUS

Gustavsbergin tuotteissa muotoilu tarkoittaa muutakin kuin kaunista ulkoasua. Muotoilussa on yhtä paljon kyse älykkäiden ratkaisujen löytämisestä käytännön ongelmiin kuin kauniiden kylpyhuoneympäristön luomisesta. Logic -sarjan design on yksinkertainen ja vähäeleinen; työstetty juuri sellaiseksi, että pieneen kylpyhuoneeseen saadaan lisätilaa ilman suuria muutostöitä. Logic-tuotesarjan kalusteet ovat syvyydeltään kapeita ja soveltuvat sen ansiosta hyvin pieniin kylpyhuoneisiin tai wc-tiloihin. Kylpyhuonekalusteet ovat yhteensopivia Logic-hanojen ja kylpyammeiden kanssa. 


Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 koostuu Logic 5169 -pesualtaasta ja siihen sopivasta allaskaapista. Kalustepakettiin kuuluu myös joustava vesilukko. Allaskaapin runko on valkoista melamiinia ja sisällä on yksi kiinteä hylly. Kaapin etupaneelin värin voit valita neljästä vaihtoehdosta: Sinful Black, Perfect White, Moody Blue ja Crazy Orange. Kaapin etupaneeli on korkeakiiltoinen. Lisävarusteina on mahdollista tilata kaappiin vedin ja kromatut tukijalat, joiden säätövara on 320-340 mm. 


Kalustepaketti toimitetaan täysin koottuna, mikä tekee asentamisesta helppoa ja vaivatonta. Kaapin voi kiinnittää seinään paketissa olevien asennuskannattimien ja ruuvien avulla. Pesuallas asennetaan kaapin sisään ja tiivistetään silikoonilla tai kiinnitetään pulteilla seinään. Soft-close -toiminnolla varustetut ovet ja laatikot sulkeutuvat hiljaisesti ja pehmeästi. 

* Vaaditut tiedot

599,00 €
Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - kaapin etupaneeli Perfect White

Lisää kuvia

  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - kaapin etupaneeli Moody Blue
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - kaapin etupaneeli Crazy Orange
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - kaksi 1860-kaappia vierekkäin
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - vedinmalli A
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - vedinmalli C
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860 - kromatut tukijalat
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1860

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 620 x 430 x 520
Materiaali Valkoinen melamiini (runko)
Valmistajan koodi GB711860WBEL / GB711860WBDH / GB711860WB36 / GB711860WB38
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkusetti Gustavsberg Coloric musta

Suihkusetti Gustavsberg Coloric musta

155,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express