Kylpyhuone

Kylpyhuone

Tuotteet 1-5 / 349

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Poreamme Schönberg Leipzig

  Poreamme Schönberg Leipzig

  2 385,00 €

  Leipzig kuuluu designinsa puolesta ammeiden bisnesluokkaan. Tällä merkittävällä tuotteella on kulmikkaat hanat, puinen ulkokuori ja kulmikas akryylisisäpuoli. Yksinkertainen design ja laaja valikoima erilaisia mahdollisuuksia sekä spa-ominaisuuksia tekevät Leipzigistä ainutlaatuisen tuotteen.

  Lisäksi on Leipzig ammeella laaja valikoima lisäominaisuuksia, jotka tekevät kylpemisestä äärimmäisen helppoa, rentouttavaa ja nautittavaa. Lisäominaisuuksia, kuten otsonaattori, elektroninen ohjauspaneeli, kaksi päätukea, kaksi vedenalaista valaisinta, vedenkestävä stereokaiutin, FM-radio, veden tason kontrolloija sekä vedenlämmittäjä. Sisäänrakennetulla audioliitännällä on mahdollista kuunnella lempimusiikkia kylvyn aikana. Leipzig-poreamme - sinun yksityinen spa kotonasi!

  Lue lisää...
 2. Poreamme Schönberg Dortmund

  Poreamme Schönberg Dortmund

  1 799,00 €

  Dortmund on väriltään syvänmusta, uniikki ja omaperäinen poreamme. Ollen samalla minimalistinen ja moderni, muistuttaa poreammeen perusdesign paljon muita ammeita. Erityiseksi Dortmundin tekee juuri syvänmusta väri, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä maskuliininen amme sopii erinomaisen hyvin moderniin kaupunkiasuntoon rikastaen kylpyhuonetta tyylipuhtaudellaan ja huippudesignillaan. Vedenlämmitin pitää kylpyveden pitkään lämpimänä.

  Lue lisää...
 3. Poreamme Schönberg Munich

  Poreamme Schönberg Munich

  2 419,00 €

  Munich on ammeiden keskuudessa kuin nykyaikainen mestariteos - muodoltaan pieni ja sisällöltään suuri. Yksinkertainen design sekä laaja valikoima erilaisia lisäominaisuuksia tekevät Munichista yhden erikoisimman ammeen Schönbergin tuotevalikoimassa. Koska Munich on mitoiltaan äärettömän kompakti, on amme mahdollista asentaa myös pienempiin kylpyhuoneisiin.

  Samalla Munich-poreamme on ylellinen juuri lisäominaisuuksiensa ansiosta, joista esimerkkeinä kosketusnäyttö, otsonaattori, vedenlämmitin, vedenkestävä kaiutin, FM-radio ja audioliitäntä, jonka vuoksi voit kuunnella lempimusiikkiasi kylvyssä. 175 LED valoa muuttavat kylpemisen miellyttäväksi valoshow'ksi.

  Lue lisää...
 4. Sadesuihku Schönberg Kubik 613

  Sadesuihku Schönberg Kubik 613

  109,00 €

  Sadesuihku on miellyttävä kylpyhuoneen varuste jokaisessa kodissa, sillä se muistuttaa virkistävää koskea -aamuisin on sadesuihku virkistävä herättäjä, iltaisin taas rauhoittava rentouttaja. Schönberg Kubik 613 on kulmikas, moderni sadesuihku, joka on helppo yhdistää Schönbergin suihkuhanoihin. Sen yleinen malli sopii kuitenkin asennettavaksi myös muiden tavaramerkkien suihkuhanoihin.

  Lue lisää...
 5. Sadesuihku Schönberg Round 614

  Sadesuihku Schönberg Round 614

  Normaali hinta: 89,00 €

  Erikoishinta: 29,00 €

  Sadesuihku on miellyttävä kylpyhuoneen varuste jokaisessa kodissa, sillä se muistuttaa virkistävää koskea -aamuisin on sadesuihku virkistävä herättäjä, iltaisin taas rauhoittava rentouttaja. Schönberg Round 614 on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyöreä sadesuihku, joka on helppo yhdistää Schönbergin suihkuhanoihin. Sen yleinen malli sopii kuitenkin asennettavaksi myös muiden tavaramerkkien suihkuhanoihin.

  Lue lisää...

Tuotteet 1-5 / 349

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express