Kylpyhuone

Kylpyhuone

Tuotteet 11-15 / 27

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva
  1. Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

    Amme- ja suihkuhana Oras Optima 7140U

    279,00 €

    Oras Optima 7140U on universaali Easy Grip -kahvalla varustettu amme- ja suihkuhana, jossa on helppokäyttöinen rajoitin ja lämmönsäädin. Kyseessä on termostaattihana, jonka EcoFlow-ominaisuus auttaa ohjaamaan veden virtausta. Hana on varustettu roskasiivilällä ja yksisuuntaventtiileillä. Pakkaus sisältää parin epäkeskoliittimiä ja peitelaipat.

    Oras Optima - se tuntee lämpötilan muutokset, sinä et! Oras Optiman termostaatti on hyvin herkkä. Se reagoi automaattisesti lämpötilan muutoksiin ja valittu veden lämpötila pysyy tasaisena. Jos haluat nostaa tai laskea lämpötilaa, voit tehdä sen helposti liikuteltavissa olevalla painikkeella, vaikka silmät kiinni. Lämpötilanrajoitin pitää huolta siitä, että et saa vahingossa kuumaa vettä. Hanan eristetty kotelon kansi estää palovammojen saamista - se on siis turvallinen lapsille! Oras Optima on suunniteltu säästämään vettä ja energiaa!

    Lue lisää...
  2. Seinä WC-istuin Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    Seinä WC-istuin Gustavsberg 5G84 Hygienic Flush

    269,00 €

    Gustavsbergin 5G84 Hygienic Flush on valkoinen, seinään asennettava WC, joka on varustettu valkoisella SoftClose-istuimella. HygienicFlush-toiminto puolestaan takaa istuimen hygieenisemmän huuhtelun ja tekee istuimen puhtaanapidosta helpompaa. WC-istuin asennetaan seinän sisään sijoitettavan asennustelineen avulla. Kantavuus testattu 400 kg saakka. Asennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana, asennusteline ei sisälly pakettiin.

    Seinään asennettavan 5G84-WC-istuimen avoin huuhtelukaulus tekee tuotteen käytöstä hygieenistä ja helpottaa puhtaanapitoa. WC puhdistuu tehokkaasti jokaisella huuhtelulla, ja istuimen innovatiivinen muotoilu ehkäisee lian kertymistä. Avoin huuhtelukaulus myös minimoi tarpeen voimakkaiden puhdistusaineiden käytölle. Tämä tuote tarjoaa ajattoman ja tyylikkään ratkaisun, joka istuu saumattomasti jokaiseen kylpyhuoneeseen.

    Lue lisää...
  3. Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 50L

    Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 50L

    239,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 on 50 L vedenlämmitin, joka on saatavilla pysty-asennettavana. Lämmitin on kooltaan kompakti, mikä tekee siitä sopivan valinnan asuntoihin, omakotitaloihin ja lomakoteihin. Tehokas lämmöneristys takaa minimaalisen lämpöhävikin ja korkean toimintatehokkuuden. Antibakteerinen lasikeraaminen pinta suojaa laitetta korroosiolta ja mahdollistaa veden korkean puhtausasteen.

    Vedenlämmittimessä on erityinen jäätymisenestotila, joka pitää tankissa olevan veden lämpötilan 10°C:ssa, kuluttaen samalla minimaalisen vähän virtaa. Vedenlämmittimen maksimilämpötila on 70°C, ja laite lämmittää veden 15°C:sta 65°C:een 1 h 56 minuutissa. Tronic-vedenlämmittimissä on suuret magnesiumanodit, jotka tarjoavat lisäsuojan korroosiota vastaan. Standardin mukaiset 1/2"-liitännät tekevät asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Setti sisältää kiinnityslevyn, varoventtiilin, kiinnitysalustan, virtakaapelin sekä asennusohjeet.

    Lue lisää...
  4. Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 75L

    Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 75L

    269,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 on 75 L vedenlämmitin, joka on saatavilla pysty-asennettavana. Lämmitin on kooltaan kompakti, mikä tekee siitä sopivan valinnan asuntoihin, omakotitaloihin ja lomakoteihin. Tehokas lämmöneristys takaa minimaalisen lämpöhävikin ja korkean toimintatehokkuuden. Antibakteerinen lasikeraaminen pinta suojaa laitetta korroosiolta ja mahdollistaa veden korkean puhtausasteen.

    Vedenlämmittimessä on erityinen jäätymisenestotila, joka pitää tankissa olevan veden lämpötilan 10°C:ssa, kuluttaen samalla minimaalisen vähän virtaa. Vedenlämmittimen maksimilämpötila on 70°C, ja laite lämmittää veden 15°C:sta 65°C:een 2 h 10 minuutissa. Tronic-vedenlämmittimissä on suuret magnesiumanodit, jotka tarjoavat lisäsuojan korroosiota vastaan. Standardin mukaiset 1/2"-liitännät tekevät asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Setti sisältää kiinnityslevyn, varoventtiilin, kiinnitysalustan, virtakaapelin sekä asennusohjeet.

    Lue lisää...
  5. Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 100L

    Lämminvesivaraaja Bosch Tronic 2000T-2 100L

    289,00 €

    Bosch Tronic 2000T-2 on 100 L vedenlämmitin, joka on saatavilla pysty-asennettavana. Lämmitin on kooltaan kompakti, mikä tekee siitä sopivan valinnan asuntoihin, omakotitaloihin ja lomakoteihin. Suurempia vedenlämmittimiä voidaan käyttää myös julkisissa tiloissa kuten kuntosaleilla, ravintoloissa ja kahviloissa. Tehokas lämmöneristys takaa minimaalisen lämpöhävikin ja korkean toimintatehokkuuden. Antibakteerinen lasikeraaminen pinta suojaa laitetta korroosiolta ja mahdollistaa veden korkean puhtausasteen.

    Vedenlämmittimessä on erityinen jäätymisenestotila, joka pitää tankissa olevan veden lämpötilan 10°C:ssa, kuluttaen samalla minimaalisen vähän virtaa. Vedenlämmittimen maksimilämpötila on 70°C, ja laite lämmittää veden 15°C:sta 65°C:een 2 h 55 minuutissa. Tronic-vedenlämmittimissä on suuret magnesiumanodit, jotka tarjoavat lisäsuojan korroosiota vastaan. Standardin mukaiset 1/2"-liitännät tekevät asennuksesta nopeaa ja vaivatonta. Setti sisältää kiinnityslevyn, varoventtiilin, kiinnitysalustan, virtakaapelin sekä asennusohjeet.

    Lue lisää...

Tuotteet 11-15 / 27

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

We accept Visa, Mastercard, American Express