Kylpyamme Ravak Magnolia 180

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

589,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Kylpyamme Ravak Magnolia 180 on mitoiltaan pieni amme, joka on tarkoitettu ennen kaikkea niille, jotka arvostavat desing-tuotteita. Ammeen on suunnitellut kuuluisa itävaltalainen design-studio DESIGN ja STORZ. Kyseessä on erittäin mukava amme, joka sopii suurempaan osaan kylpyhuoneista. Riittävät leveä ammeen alaosa tekee seisomisen mukavaksi esimerkiksi suihkun aikana. Ammeenjalat sisältyvät pakkaukseen.


Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Magnolia-ammeeseen on mahdollista saada lisävarusteena etupaneeli, sivupaneeli ja päätuki. Lisäksi on mahdollista tilata PU Plus-erikoiskäsittely, joka antaa ammeeseen on erikoisen hyvän ääni- ja lämmöneristyksen sekä tärinävaimennuksen. PU Plus-käsitellyt ammeet on kierrätettäviä ja niiden valmistamisprosessi on ympäristöystävällinen. Lisäksi PU Plus-käsitellyissä ammeissa on pienempi lämmönhukka ja kylpyvesi pysyy kauemmin lämpimänä. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

589,00 €

Lisää kuvia

  • Kylpyamme Ravak Magnolia 180
  • Kylpyamme Ravak Magnolia 180
  • Kylpyamme Ravak Magnolia 180
  • Kylpyamme Ravak Magnolia 180
  • Kylpyamme Ravak Magnolia 180
  • Kylpyamme Ravak Magnolia 180

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1800 x 750 x 610
Tilavuus (l) 290
Tuotteen paino (kg) 29
Materiaali Akryyli
Hana Ei
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 10 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Ravak Classic 1300

Pesuallas Ravak Classic 1300

399,00 €
Suihkunurkkaus Ravak Pivot P3-90

Suihkunurkkaus Ravak Pivot P3-90

639,00 €
Peili Ravak Classic 600

Peili Ravak Classic 600

169,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express