Kylpyamme Ravak Gentiana 150

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

869,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Kylpyhuoneen nurkkaan asennettavaa Ravak Gentiana  –kylpyammetta on saatavana kahdessa eri koossa. Amme on oikea valinta sinulle, jos haluat nauttia kylvystä kahdestaan, sillä siinä on sopivasti tilaa kahdelle. Ammeessa on leveä istuin vedenpinnan yläpuolella. Istuin toimii halutessasi myös hyllynä. Ammeen jalat sisältyvät pakkaukseen.


Ravak-kylpyammeisiin voi jokainen valita lisävarusteita toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Ravak Gentiana 150 -ammeeseen on mahdollista ostaa lisävarusteeksi etupaneeli. Ammeeseen käy standardiviemäriosat, mutta halutessasi voit ostaa mukaan Ravakin oman ClickClack-hajulukon, joka helpottaa ammeen asentamista.

869,00 €

Lisää kuvia

  • Kylpyamme Ravak Gentiana 150
  • Kylpyamme Ravak Gentiana 150
  • Kylpyamme Ravak Gentiana 150
  • Kylpyamme Ravak Gentiana 150
  • Kylpyamme Ravak Gentiana 150

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1500 x 1500 x 610
Tilavuus (l) 300
Tuotteen paino (kg) 36
Materiaali Akryyli
Hana Ei
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 10 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express