Korkea seinäkaappi Ravak Classic 350

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

319,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Classic-sarjan tyylikkäät pesualtaat sekä allas- ja seinäkaapit ovat suunnittelija Kryštof Nosálin käsialaa. Altaat on valmistettu valumarmorista, joka takaa niille erinomaisen kestävyyden sekä kauniin ja luonnollisen ilmeen. Allas- ja seinäkaapit on valmistettu kosteutta kestävästä lastulevystä, jota on saatavana useissa eri väreissä.


Ravak Classic 350 -korkea seinäkaappi on kompakti kylpyhuonekaappi, joka sopii erinomaisesti sekä pienempiin että tilavampiin kylpyhuoneisiin. Seinäkaappi koostuu kahdesta lasihyllystä ja avattavasta laatikosta, johon voi laittaa tarvittavat kylpytuotteet. Seinäkaappiin voi yhdistää samaan sarjaan kuuluvan peilin, pesualtaan, allaskaapin ja kylpyammeen, jotka muodostavat yhdessä klassisen ja kauniin tunnelman.


Seinäkaappi kiinnitetään seinään kiinnikkeillä, jotka sisältyvät pakettiin. Seinäkaappia on saatavana kahdessa eri värissä: valkoinen ja koivu. Kaapin ovi on kiiltävä valkoinen ja kätevä käyttää, sillä voit valita, avautuuko ovi vasemmalta tai oikealta puolelta.

* Vaaditut tiedot

319,00 €

Lisää kuvia

  • Korkea seinäkaappi Ravak Classic 350
  • Korkea seinäkaappi Ravak Classic 350
  • Korkea seinäkaappi Ravak Classic 350
  • Korkea seinäkaappi Ravak Classic 350

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vuodesta 1991 toiminut Ravak on asettanut tavoitteekseen valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, korkealaatuisia ja huomiota herättävästi muotoiltuja. Näin Ravak on saavuttanut suuren suosion asiakkaiden sydämissä. Nykyään Ravakin tuotteita myydään yli 50 eri maassa ympäri maailmaa. Myydyimpiä tuotteita ovat suihkukaapit, suihkualustat, akryyliammeet, poreammeet, vesihierontajärjestelmät, kylpyhuoneen pesualtaat ja valaisimet, hanat ja erilaiset muut kylpyhuoneen tarvikkeet. Valitse kylpyhuoneeseesi Ravak!

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 350 x 370 x 1200
Materiaali Kosteutta kestävä lastulevy
Väri Valkoinen / Koivu
Valmistajan koodi X000000355 / X000000310
Tuotemerkki Ravak
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Pesuallas Ravak Classic 600

Pesuallas Ravak Classic 600

239,00 €
Peili Ravak Classic 600

Peili Ravak Classic 600

189,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express