Kiviamme Vispool Classica 180

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 1 099,00 €

Erikoishinta: 859,00 €

Saatavuus: Tilauksesta (2-14 arkipäivää)

KUVAUS

Classica 180 on klassinen suorakaiteen muotoinen kivikylpyamme, joka tarjoaa miellyttävän ja ergonomisen kylpykokemuksen minimalistisesta muotoilustaan huolimatta. Sisäpuolen muotoilu on molemmista päädyistä hieman levennetty, minkä ansiosta amme soveltuu hyvin myös kahdelle kylpijälle yhtä aikaa. Classica-kivikylpyammetta on saatavilla kolmessa eri koossa: 150, 170 tai 180 cm pitkänä.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hajulukko sekä kylpyammeen jalat sisältyvät pakettiin. Lisäoptiona voit halutessasi sisällyttää settiin myös etupaneelin sekä sivupaneelit, ja tilata ammeeseen valmiiksi poratut hananreiät.

Normaali hinta: 1 099,00 €

Erikoishinta: 859,00 €

ALE!
-22%

Lisää kuvia

  • Kiviamme Vispool Classica 180
  • Kiviamme Vispool Classica 180
  • Kiviamme Vispool Classica 180
  • Kiviamme Vispool Classica 180

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Vispool-kivikylpyammeet valmistetaan hyödyntäen ainutlaatuista Marmoryl® -teknologiaa, joka on ollut käytössä jo vuosikymmeniä. Materiaali koostuu suurimmaksi osaksi luonnonmarmorista, ja valmistuksessa käytetyt yhdistelmämateriaalit parantavat ammeen rakennetta entisestään. Lopputuloksena on puhdas, helppohoitoinen ja antibakteerinen pinta. Ammeen pintamateriaalien loppukäsittely on tehty käsityönä. Ammeet keräävät lämmön erinomaisesti, vaimentavat ääniä ja ovat erittäin pitkäikäisiä. Vispool-kivikylpyammeet ovat ainutlaatuisia myös siitä syystä, että voit tilata juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun monine värivaihtoehtoineen. Kaikki Vispool-ammeet valmistetaan Euroopassa, ja ne kuuluvat valmistajan 25 vuoden takuun piiriin.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 1800 x 750 x 610
Tilavuus (l) 220
Tuotteen paino (kg) 72 + 11
Materiaali Komposiittikivi
Tuotemerkki Vispool
Takuuaika 25 vuotta
Asennusohje Juhend

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express