Keittiöhana Oras Vega 1828 kuraharjalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

196,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Vega keittiöhana säästää huomaamatta! Tavallisella hanalla käytetään päivittäisiin askareisiin enemmän vettä kuin oikeasti tarvitaan. Oras Vega –hanan avulla säästät vuosien mittaan uskomattoman paljon ympäristöä ja rahaa – pesemismukavuuden kärsimättä. Avatessasi keittiöhanan, rajoittaa säästöpainike veden virtausta. Jos haluat käyttää enemmän vettä, painat vain painiketta ja nostat kahvaa. Kylpyhuoneeseen tarkoitettu säästöpainike toimii myös veden lämpötilarajoittimena. Valitessasi Oras Vega –hanan, voit olla varma, että saat käyttöösi pitkäikäisen tuotteen.


Oras Vega 1828 sopii sekä keittiöön, että kodinhoitohuoneeseen, sillä pakkaukseen sisältyvä kuraharja helpottaa paljon monia kotitöitä. Harjan lisäksi mukana on 1,5m pituinen suihkuletku ja harjan tuki. Juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 100°, mutta se on mahdollista säätää myös 40°-80° asteen välille.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Vega 1828 kuraharjalla
  • Keittiöhana Oras Vega 1828 kuraharjalla
  • Keittiöhana Oras Vega 1828 kuraharjalla
  • Keittiöhana Oras Vega 1828 kuraharjalla

LISÄTIEDOT

Oras hanat kodinhoitohuoneeseen
Toimiva kodinhoitohuone on monikäyttöinen paikka tarpeellisten kotitöiden hoitoon. Siellä on mahdollista huoltaa perheenjäsenten vaatteita sekä kodintekstiilejä. Talon toisella sisäänkäynnillä sijaitseva kodinhoitohuone on sopiva paikka kuraisten kenkien tai lemmikkien tassujen puhdistukseen. Oraksen tuotevalikoimaan kuuluu myös tähän tarkoitukseen erinomaisesti soveltuvat hanat.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 1828
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express