Keittiöhana Oras Safira 1035 pesukoneventtiilillä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

149,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Safira 1035 on pesukoneliitännällä varustettu keittiöhana, jonka silmukanmuotoinen kahva takaa käyttömukavuuden monille käyttäjille ja erilaisissa tilanteissa. Juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 100°, mutta sitä on mahdollista säätää 40° - 80° asteen välillä. Oras Safiralla on mahdollista rajoittaa veden virtausta ja lämpötilaa. Safira on ollut Oraksen hanavalikoimassa vuosia suosituin tuoteryhmä. Safiran laajasta valikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan hanan.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Safira 1035 pesukoneventtiilillä
  • Keittiöhana Oras Safira 1035 pesukoneventtiilillä

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön. 


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Oras Safira sarjan videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 1035
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express