Keittiöhana Oras La Cucina Alessi 8530

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

396,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

La Cucina Alessi by Oras on italialaisen suunnittelutoimiston ja Oraksen onnistunut yhteistyöprojekti. Kannustimena on toiminut keittiön toiminnallisuuden muuttuminen. Aikaisemmin vain ruoanvalmistukseen tarkoitettu tila on muuttunut yhä enemmän perheen ja ystävien yhteiseksi ajanviettopaikaksi. Samaan aikaan huomiota kiinnitetään yhä enemmän keittiön sisustukseen ja sen pitää tarjota myös silmänruokaa. Tämän filosofian perusteella La Cucina Alessi by Oras –sarjan keittiöhanat ovat käytännöllisiä design-tuotteita.


La Cucina Alessi 8530 on käännettävällä juoksuputkella varustettu katseen vangitseva keittiöhana, jonka juoksuputken kiertokulmaa on mahdollista säädellä tehdasasetusten mukaisesti 60°, 85° tai 110° asteeseen.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras La Cucina Alessi 8530
  • Keittiöhana Oras La Cucina Alessi 8530
  • Keittiöhana Oras La Cucina Alessi 8530
  • Keittiöhana Oras La Cucina Alessi 8530

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 8530
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express