Keittiöhana Oras Cubista 2838F

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

198,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Cubista -hanasarja on saanut voimakkaita vaikutteita kubistisesta taidesuunnasta, joka yhdistää sujuvasti ajattomuuden ja nykyaikaisuuden. Monia nykyaikaisia hanoja, joilla on selkeät, geometrise muodot voi yhdistää erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Oras Cubista –hanasarjassa näkyvät uudistukset ovat Oraksen jatkuvan ja luovan tuotekehityksen tulosta.


Oras Cubista 2838F on korkealla juoksuputkella varustettu keittiöhana, jonka juoksuputken kiertokulman tehdasasetus on 120°, mutta se on mahdollista asentaa myös 0° ja 60° asteeseen. Asennuksesta on tehty helppoa taipuisien liitäntäputkien ansiosta.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Cubista 2838F
  • Keittiöhana Oras Cubista 2838F
  • Keittiöhana Oras Cubista 2838F
  • Keittiöhana Oras Cubista 2838F

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Oras Cubista sarjan videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 2838F
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express