Keittiöhana Oras Aventa 5930 ulosvedettävällä juoksuputkella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

314,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Oras Aventa - uusi käyttötapa valuvalle vedelle! Oras Aventassa valuva vesi saa modernin ilmeen. Vesi ohjautuu juuri oikeaan paikkaan tarkalla, pienimmätkin yksityiskohdat huomioivalla suunnittelulla. Ulosvedettävä juoksuputki helpottaa esimerkiksi tiskaamista ja juuresten pesemistä. Koska veden tulo on helppo ohjata oikeaan kohtaan, säästyt häiritseviltä vesiroiskeilta. Tavallista korkeampi juoksuputki jättää altaaseen enemmän työskentelytilaa. Veden virtausta ja lämpötilaa on helppo ja vaivaton säädellä.


Oras Aventa 5930 on kierrettävällä ja ulosvedettävällä juoksuputkella varustettu keittiöhana. Juoksuputken kiertokulma on mahdollista säätää 60° (tehdasasetus) tai 110° asteeseen.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Oras Aventa 5930 ulosvedettävällä juoksuputkella
  • Keittiöhana Oras Aventa 5930 ulosvedettävällä juoksuputkella
  • Keittiöhana Oras Aventa 5930 ulosvedettävällä juoksuputkella

LISÄTIEDOT

Oras keittiöhanat
Useita kertoja päivässä käytettäviltä keittiöhanoilta odotetaan erityistä käyttömukavuutta. Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Keittiöhanan valinnassa on hyvä ottaa huomioon kotitalouden koko sekä ruokailutottumukset. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Löytyy monia vaihtoehtoja sekä moderniin, että perinteisempään keittiöön.


Tuotemerkistä
Oras kehittää, tuottaa ja markkinoi vettä säästäviä, kuluttajaystävällisiä sekä innovatiivisia hanoja ja venttiilejä. Oraksen toiminta tukeutuu kymmenien vuosien kokemukseen hanojen suunnittelussa sekä yhdistämällä tuotteet innovatiivisiin ohjelmisto- ja teknologiasaavutuksiin. Vaikuttavan suuresta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisuja, jotka sopivat myös erilaisempiin tyyleihin ja tarpeisiin.


Oras Aventa sarjan videoOMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 5930
Tuotemerkki Oras
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express