Keittiöhana Hansgrohe Talis S2 Variarc ulosvedettävällä juoksuputkella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

399,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Riemu herkullisesta ruoasta alkaa ruoanvalmistuksesta: tuoreiden raaka-aineiden valitsemisesta, pilkkomisesta jne. Hansgrohen keittiöhana on katseenvangitsija sekä luotettava työkalu kaikissa ruoanvalmistuksen työvaiheissa. Perusteellinen suunnittelu, laadukkaat materiaalit sekä monimutkainen teknologia ovat Hansgrohe hanojen tavaramerkkejä.


Talis S2 Variarc on Hansgrohen kuperasti suunniteltu keittiöhana, jonka kahvan avulla pystyy vaivattomasti säätelemään veden määrää ja lämpötilaa. Lisäksi on mahdollista vetää ulosvedettävä käsisuihku, jonka avulla huuhdella esimerkiksi astioita tai hedelmiä. Ulosvedettävä käsisuihku suurentaa liikkumisaluetta jopa 50cm verran sekä siinä on kaksi asentoa: normaali ja suutintoiminto. Käsisuihkun asettaminen paikalleen on vaivatonta magneetin vuoksi. Pakkaukseen sisältyy liitäntäletkut G 3/8 sekä juoksuputki, jonka kiertokulma on 150°. QuickClean kalkin vastainen järjestelmä pidentää merkittävästi hanan elinikää: kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Hansgrohe Talis S2 Variarc ulosvedettävällä juoksuputkella
  • Keittiöhana Hansgrohe Talis S2 Variarc ulosvedettävällä juoksuputkella
  • Keittiöhana Hansgrohe Talis S2 Variarc ulosvedettävällä juoksuputkella

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on maailmanlaajuisesti tunnustettu saniteettitekniikan tuottaja, jonka Hans Grohe on luonut Saksassa jo vuonna 1901. Nykyisin Hansgrohe -yhtymässä työskentelee yli 3200 työntekijää ja tuotteita myydään reilu 40:ssä valtiossa. Hansgrohe -yhtymän yleisimmät tavaramerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää huomiota erityisesti innovatiivisuuteen ja teknologiaan. Jo vuosikymmenten ajan on Hansgrohe luonut näitä elementtejä käyttäen aistikkaan ja modernin designin. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita kaikkien makuun ja tarpeeseen. Lisäksi Hansgrohe yllättää poikkeuksellisella funktio- ja emotionaalisuudella, muuttaen jokapäiväiset askareemme erityisiksi ja nautinnollisiksi.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 14877000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express