Keittiöhana Hansgrohe Focus E2 pesukoneventtiilillä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

230,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-14 arkipäivää)
TAI

KUVAUS

Riemu herkullisesta ruoasta alkaa ruoanvalmistuksesta: tuoreiden raaka-aineiden valitsemisesta, pilkkomisesta jne. Hansgrohen keittiöhana on katseenvangitsija sekä luotettava työkalu kaikissa ruoanvalmistuksen työvaiheissa. Perusteellinen suunnittelu, laadukkaat materiaalit sekä huipputason teknologia ovat Hansgrohe hanojen tavaramerkkejä.


Hansgrohe Focus E2 on pesukoneventtiilillä varustettu keittiöhana, jonka kahvan avulla pystyy vaivattomasti säätelemään veden määrää ja lämpötilaa. Juoksuputken kiertokulma on 120°. QuickClean kalkinpoisto järjestelmä pidentää merkittävästi hanan kestävyyttä: kalkin pystyy vaivattomasti pyyhkimään silikonisuuttimista.

Lisää kuvia

  • Keittiöhana Hansgrohe Focus E2 pesukoneventtiilillä

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Hansgrohe on kansainvälisesti palkittu saniteettitekniikan tuottaja. Yrityksen perusti saksalainen Hans Grohe vuonna 1901. Tänään HansGrohe työllistää yli 3200 ihmistä ja tuotteita myydään yli 40 eri maassa. HansGrohen palkitut tuotemerkit ovat Hansgrohe, Axor, Pharo ja Pontos. Hansgrohe kiinnittää erityistä huomiota innovatiivisuuteen ja teknologiaan ja yhdistää ne tyylikkääseen ja moderniin muotoiluun. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun ja jokaisessa hintaluokassa. Hansgrohe-tuotteet tekevät meidän arkipäivästä nautittavan käytännöllisyydellään ja kauneudellaan.

OMINAISUUDET

Väri Kromi
Valmistajan koodi 31803000
Tuotemerkki Hansgrohe
Takuuaika 5 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express