Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Sahara

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

269,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Fragraniitti sisältää 80% graniittipartikkeleita, jotka takaavat Fragranit -keittiöaltaan vahvuuden sekä kestävyyden tahrojen ja lommoja vastaan. Fragranit kestää jopa 280°C lämpötilaa ja sillä on elinikäinen takuu ulkomuodon ja ominaisuuksien säilyvyyden osalta. Fragranit -keittiöaltaat ovat niin vahvoja, että niitä voi käyttää jopa leikkuualustana. Sen väri ei tummu ja luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuna se tuntuu käden alla pehmeältä ja lämpimältä. Koska Fragranit -keittiöaltaita on saatavilla eri väreissä, tuo allas väriä ja ilmettä sinun keittiöösi!


MRG 610-58 on integroitava kulmikkaanmuotoinen Franke Fragranit -keittiöallas, joka on valmistettu vaalean ruskeasta graniitista. Allaskaapin vähimmäisleveyden tulee olla 60cm. Pakkaus sisältää painikkeella avattavan koripohjaventtiilin (mitat 3 1/2"). Pakkaus ei sisällä hajulukkoa, mutta sen voi ostaa verkkokaupasta erikseen.

Lisää kuvia

  • Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Sahara
  • Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Sahara
  • Keittiöallas Franke Maris MRG 610-58 Sahara

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Fragranit DuraKleen Sahara
Ulkomitta (cm) 58,5 x 52
Altaan mitat (cm) 50,5 x 39 x 19,5
Leikattavan upotusaukon mitat (cm) 56,5 x 50
Valmistajan koodi 114.0075.391
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express