Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

69,00 €

Saatavuus: Varastossa (Toimitusaika: 1-5 työpäivää)

TAI

KUVAUS

Franken ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöaltaat on valmistettu ensiluokkaisesta kromi-nikkeli teräksestä, joka kiiltää huomiota herättävän kauniisti. Altaat ovat myös tahrojen, ruosteen ja korroosion kestäviä. Altaat eivät myöskään naarmuunnu, murru tai menetä kiiltoaan ajan mittaan. Ruostumatonta terästä arvostetaan maailmalla myös hygieenisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Sen elegantti ja nykyaikainen ulkonäkö toimii usein design-elementtinä ja vaikuttaa erityisen tyylikkäältä kun se yhdistetään värillisiin keittiötarvikkeisiin.


EFN 610 on integroitava, kulmikas, ruostumaton Franken keittiöallas, joka on pintakäsitelty kauniilla silkkimatalla. Kyseessä on matta-pintakäsittely, joka antaa altaan pinnalle pehmeän, silkkimäisen vaikutelman. Allas on käännettävä, voit päättää tuleeko se pitkittäin vai poikittain. Allaskaapin vähimmäisleveyden tulee olla 50cm. Pakkaus sisältää käsin avattavan koripohjaventtiilin (mitat 3 1/2"), tiivisteet sekä kiinnikkeet. Pakkaus ei sisällä hajulukkoa, mutta sen voi ostaa verkkokaupasta erikseen.

Lisää kuvia

  • Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta
  • Keittiöallas Franke Euroform EFN 610 silkkimatta

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
Franke on aloittanut toimintansa jo vuonna 1911 ja on nykyisin yksi suurimpia tiskialtaiden valmistajia. Franken pääkonttori sijaitsee Sveitsin Aarburgissa, mutta haarakonttoreita löytyy ympäri maailmaa kaikilta mantereilta. Franken tiskialtaat ovat tunnustettuja korkean laadun sekä tinkimättömän designin ansiosta, joka on saavutettu käyttämällä parhaita materiaaleja sekä uusinta teknologiaa. Franken sijoitukset innovaatioon ja teknologiaan ovat tuottaneet tulosta ja nykyään Franke onkin yksi maailman johtavia ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tiskialtaiden, keittiöhanojen, liesituulettimien sekä keraamisten- ja fragraniittisten tiskialtaiden valmistaja.

OMINAISUUDET

Materiaali Ruostumaton teräs
Ulkomitta (cm) 51 x 47,5
Altaan mitat (cm) 43 x 32 x 15
Leikattavan upotusaukon mitat (cm) 49 x 45,5
Valmistajan koodi 101.0151.185 + 112.0006.214 + 112.0085.384
Tuotemerkki Franke
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express