Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

699,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-21 arkipäivää)

KUVAUS

Kun Gustavsberg aloitti Nautic -sarjan kehittelyn, kuultiin asiantuntijoiden lisäksi juuri asiakkaiden toiveita. Nautic on suunniteltu niiden henkilöiden vaikutelmien, kokemusten, mielipiteiden, ehdotusten ja toiveiden perusteella, jotka ovat kosketuksissa Gustavsbergin tuotteiden kanssa päivittäin. Tuloksena vaikuttavampi ja inspiroivampi kylpyhuonesarja, jonka Gustavsberg on koskaan luonut. Nauticilla sisustettu kylpyhuone on hiljainen, kaunis, raikas ja hygieeninen. Design on orgaaninen ja harmoninen. Pehmeä, kuin vesi ja toiminnallinen kuin koko ihmiskeho. Designed by you!


Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904 koostuu Nautic 5592 -pesualtaasta ja siihin sopivasta valkoisesta allaskaapista sekä valkoisista koristelistoista. Nautic 5592 -pesuallas  on elliptinen, tilava allas, jonka reunoilla on paljon laskutilaa. Allaskaapissa on kaksi laatikkoa. Allaskaappia on saatavana kolmena värivaihtoehtona: valkoinen melamiini, matta harmaa ja kiiltävän valkoinen. Halutessanne voitte vaihtaa valkoiset koristelistat muunvärisiin. Vaihtoehtoja on neljä: kiiltävä valkoinen, alumiini, musta ja punainen.


Kalustepaketti toimitetaan täysin koottuna, mikä tekee asentamisesta helppoa ja vaivatonta. Kaapin voi kiinnittää seinään paketissa olevien asennuskannattimien ja ruuvien avulla. Pesuallas asennetaan kaapin sisään ja tiivistetään silikoonilla tai kiinnitetään pulteilla seinään. Soft-close -toiminnolla varustetut ovet ja laatikot sulkeutuvat hiljaisesti ja pehmeästi. 

* Vaaditut tiedot

699,00 €
Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904 - valkoinen kaappi valkoisilla koristelistoilla

Lisää kuvia

  • Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904 - matta harmaa kaappi valkoisilla koristelistoilla
  • Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904 - valkoinen kaappi alumiinisilla koristelistoilla
  • Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904 - valkoinen kaappi mustiilla koristelistoilla
  • Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904 - valkoinen kaappi punaisilla koristelistoilla
  • Kalustepaketti Gustavsberg Nautic A904

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 900 x 475 x 650
Materiaali Valkoinen melamiini / Matta harmaa / Kiiltävä valkoinen
Valmistajan koodi GB71A904AGWBDH / GB71A904GBWBDH / GB71A904CWWBDH
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Amme- ja suihkuhana Gustavsberg Coloric hopea

Amme- ja suihkuhana Gustavsberg Coloric hopea

229,00 €
Suihkusetti Gustavsberg Coloric punainen

Suihkusetti Gustavsberg Coloric punainen

155,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express