Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1892

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

829,00 €
Saatavuus: Tilauksesta (7-21 arkipäivää)

KUVAUS

Gustavsbergin tuotteissa muotoilu tarkoittaa muutakin kuin kaunista ulkoasua. Muotoilussa on yhtä paljon kyse älykkäiden ratkaisujen löytämisestä käytännön ongelmiin kuin kauniiden kylpyhuoneympäristön luomisesta. Logic -sarjan design on yksinkertainen ja vähäeleinen; työstetty juuri sellaiseksi, että pieneen kylpyhuoneeseen saadaan lisätilaa ilman suuria muutostöitä. Logic-tuotesarjan kalusteet ovat syvyydeltään kapeita ja soveltuvat sen ansiosta hyvin pieniin kylpyhuoneisiin tai wc-tiloihin. Kylpyhuonekalusteet ovat yhteensopivia Logic-hanojen ja kylpyammeiden kanssa. 


Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1892 koostuu Logic 5171 -pesualtaasta ja siihen sopivasta allaskaapista. Kalustepakettiin kuuluu myös joustava vesilukko. Allaskaapin runko on valkoista melamiinia ja siinä on kaksi tilavaa laatikkoa. Kaapin etupaneelin värin voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Classy White ja Woody Grey. Classy White -kaapin muotoilu on klassinen ja hieman romanttinen tyyliltään. Woody Grey -malli sopii hyvin esimerkiksi maalaistalon tyyliin ja tunnelmaan. Lisävarusteina on mahdollista tilata kaappiin vetimet neljästä eri vedinvaihtoehdosta. Vetimen D leveys on 64 mm. Vetimien E96, E128 ja E160 muoto on sama, ainoastaan leveys vaihtelee 96 mm, 128 mm ja 160 mm välillä.


Kalustepaketti toimitetaan täysin koottuna, mikä tekee asentamisesta helppoa ja vaivatonta. Kaapin voi kiinnittää seinään paketissa olevien asennuskannattimien ja ruuvien avulla. Soft-close -toiminnolla varustetut ovet ja laatikot sulkeutuvat hiljaisesti ja pehmeästi. 

* Vaaditut tiedot

829,00 €
Kalustepaketti Gustavsberg 1892 - kaapin etupaneeli Classy White

Lisää kuvia

  • Kalustepaketti Gustavsberg 1892 - kaapin etupaneeli Woody Grey
  • Kalustepaketti Gustavsberg 1892 - vedinmalli D
  • Kalustepaketti Gustavsberg 1892 - vedinmalli E96 / E128 / E160
  • Kalustepaketti Gustavsberg 1892 - Classic White D-mallin vetimillä
  • Kalustepaketti Gustavsberg 1892 - Allaskaapit 1862 ja 1892 vierekkäin
  • Kalustepaketti Gustavsberg 1892
  • Kalustepaketti Gustavsberg Logic 1892

LISÄTIEDOT

Tuotemerkistä
AB Gustavsberg on yksi johtavia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia Skandinaviassa. Tuotteita myydään pääasiallisesti Skandinaviassa, Venäjällä, Valkovenäjällä, Ukrainassa ja Baltian-maissa, mutta myös vientituotteina ympäri maailmaa. Gustavsberg yhtymä kuuluu tytäryhtiönä 100%:sti Saksalaiselle Villeroy & Boch AG konsernille ja näin ollen on yksi Euroopan suurimpia kylpyhuonetarvikkeiden tuottajia. Jo yhtiön luomisesta lähtien on Gustavsbergin tavoitteena tuottaa korkealaatuisia, hyvin suunniteltuja sekä innovatiivisia ratkaisuja. Kaikki Gustavsbergin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä. Lisäksi Gustavsbergin kokemus veden käsittelystä elementtinä on antanut yhtiölle velvollisuuden luoda ja kehittää yhä tehokkaampia ja vettä säästävämpiä tuotteita.

OMINAISUUDET

Mitat (mm) 900 x 411 x 565
Materiaali Valkoinen melamiini (runko)
Valmistajan koodi GB711892WB01 / GB711892WBWG
Tuotemerkki Gustavsberg
Takuuaika 2 vuotta
Asennusohje Asennusohje

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Suihkusetti Gustavsberg Coloric hopea

Suihkusetti Gustavsberg Coloric hopea

155,00 €
Amme- ja suihkuhana Gustavsberg Coloric hopea

Amme- ja suihkuhana Gustavsberg Coloric hopea

229,00 €

Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

We accept Visa, Mastercard, American Express